Apple Watch – laboratorul secret in care au fost testate funtiile de fitness si sanatate (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=LsgOmiStJ04

  Pentru a atrage si mai mult interes spre Apple Watch, compania Apple a oferit unei televiziuni americane posibilitatea de a vizita unul dintre laboratoarele sale secrete in care au fost testate unele dintre functiile de fitness si sanatate ale aplicatiilor pentru Apple Watch. In clipul video de mai sus veti vedea cum se antreneaza angajatii Apple zilnic pentru a testa aceste functii, iar partea interesanta este ca majoritatea dintre ei nici macar nu stiau in ce scop fac aceste teste, conform vicepresedintelui care a supervizat laboratorul.

  La acest proiect au participat doar angajatii care s-au oferit voluntari pentru actiuni, iar in cadrul celor 2 ani de existenta a laboratorului diverse persoane au facut yoga, au alergat pe benzi le alergare, au facut canotaj si multe, multe altele. Pentru ca totul sa fie cat se poate de real, Apple a creat camere speciale in care simuleaza diverse conditii “atmosferice” in care Apple Watch ar putea fi utilizat, totul in ideea de a oferi informatii cat mai exacte.

[The employees] knew they were testing something, but they didn’t know it was for the Apple Watch,” said Jeff Williams, Apple’s senior vice president of operations. “We hooked them up with all the masks and so forth, but we would put on an Apple Watch covered up.

  Aceasta este prima oara cand Apple ofera acces atat de larg unei televiziuni la unul dintre laboratoarele de testare al produselor sale si asta spune multe despre dorinta celor din Cupertino ca Apple Watch sa fie primit cu foarte mult interes de catre utilizatori.

UPDATE: Clipul video a fost sters de pe YouTube, probabil la cererea Apple, insa este vizibil din SUA, deocamdata, in aceasta pagina.

apple watch laborator secret 1

apple watch laborator secret 2

apple watch laborator secret 3