Auto Tap te ajuta sa trisezi in jocuri pentru iPhone sau iPad

jocuri iPhone

  Auto Tap este un tweak disponibil pentru descarcare din cursul acestei seri in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar cu ajutorul lor putem trisa in unele dintre jocurile disponibile in App Store pentru terminale. Conform descrierii facute de catre dezvoltator, tweak-ul simuleaza automat tap-uri facute pe ecranele terminalelor noastre pentru jocurile in care ele sunt necesare pentru a avansa, sau a genera puncte, totul in ideea de a va scuti pe voi de efectuarea acestor actiuni.

Compatible with iOS 8. Auto tap for games like Tap Titans.Tap with 3 fingers to activate in Games/Apps. Tap again with 2 fingers to deactivate. You can still tap around (with 1 finger) while Auto Tap is activated, but unable to drag/scroll.

  Dupa instalare, Auto Tap isi implementeaza automat functionalitatea indiferent de jocul pe care noi vrem sa il jucam, tap-urile facute cu un singur deget fiind in condinuare disponibile, in timp ce actiunile de drag sau scroll nu mai pot fi efectuate. Auto Tap este disponibil pentru descarcare la pretul de 1 dolar din repo-ul BigBoss al Cydia.