iOS 8.1.3 nu mai este semnat de Apple, downgrade-ul de la iOS 8.2 devine imposibil

iOS 8.3 downgrade

  iOS 8.1.3 a putut fi instalat in iPhone, iPad si iPod Touch pana cu doar cateva minute in urma, compania Apple semnand SHSH-urile necesare restore-ului prin intermedul iTunes, iar dimineata v-am spus ca inca puteati face downgrade de la iOS 8.2 fara probleme. Din pacate din aceasta seara Apple nu mai semneaza SHSH-uri pentru iOS 8.1.3, astfel ca instalarea acestei versiuni a sistemului de operare nu mai este posibila deoarece iTunes va refuza sa mai efectueze procedura, indiferent de situatie.

  Apple le-a permis utilizatorilor sa faca downgrade de la iOS 8.2 la iOS 8.1.3 timp de 2 saptamani din momentul lansarii iOS 8.2, astfel ca oricine nu a fost multumita de acea versiune a sistemului de operare a putut reveni fara probleme la versiunea anterioara folosind iTunes. Incepand din acest moment orice incercare de a instala iOS 8.1.3 folosind iTunes va avea drept efect afisarea unei erori prin care utilizatorul este instiintat ca instalarea este imposibila, asa ca este recomandabil sa nu incercati deoarece nu exista vreo sansa sa aveti sorti de izbanda.

  Daca ati salvat SHSH pentru iOS 8.1.3 cu TinyUmbrella, atunci in viitor veti putea reveni la aceasta versiune a sistemului de operare, iar daca aveti inca instalat in terminale versiunea, atunci inca mai puteti salva SHSH, dar daca niciunul dintre cazuri nu vi se aplica, atunci nu veti mai putea instala vreodata iOS 8.1.3.

7 COMENTARII

  1. Tocmai vroiam sa fac downgrade pe iphone 5s… Pt ca 8.2 mananca bateria foarte repede … Exista o mare diferenta intre 8.1.3 si 8.2 scade bateria vazand cu ochii .. Si multe persoane afirma acest lucru ..