Prima Pagina Samsung Galaxy S6 Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 Plus – comparatie detaliata a camerelor

Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 Plus – comparatie detaliata a camerelor

Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 Plus comparatie camera

  Daca va era “dor” sa vedeti o noua comparatie intre camerele Samsung Galaxy S6 si iPhone 6 Plus, ei bine astazi avem ocazia de a vedea una ceva mai detaliata in care cele doua terminale ne dezvaluie capacitatea lor de a inregistra imagini in diverse conditii de utilizare din viata de zi cu zi. Aici puteti gasi imaginile la rezolutie intreaga pentru a va face o idee in legatura cu detaliile pe care le ofera intr-adevar fiecare terminal in parte, iar in final probabil veti acorda “victoria” terminalului Samsung Galaxy S6 care pare sa se descurce mai bine in majoritatea cazurilor.

  Cei de la Samsung au implementat un senzor de imagine foarte capabil in camera terminalului Samsung Galaxy S6 si majoritatea testelor aparute pana acum pe internet au dovedit acest lucru, dispozitivul descurcandu-se foarte bine in comparatii, dupa cum ati vazut si in cea prezentata saptamana trecuta. In ciuda ironiilor celor de la Samsung, iPhone 6 Plus pare sa se descurce mai bine in conditii de luminozitate scazuta, iar acest lucru este surprinzator, compania coreeana facandu-si un obiectiv din a prezenta faptul ca terminalul lor este cel mai bun la inregistrarea de poze in aceste conditii.

  Acestea fiind spuse, care terminal are o camera mai buna ?

Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 Plus comparatie camera 1

Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 Plus comparatie camera 2

Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 Plus comparatie camera 3

Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 Plus comparatie camera 4

Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 Plus comparatie camera 5

 • catalin

  IPhone

 • EuGeorge

  Oricate comparatii s-ar face e clar ca este mai buna camera de pe S6 decat camera de pe Iphone 6/ 6+.

 • costel

  Clar 6 plus

 • tomi

  Mai bune sunt G6.

 • SunSetRo

  @zaone, de ce nu se mai văd comentariile în aplicația iDevice?

 • iTu

  eu cred ca sunt masluite pozele, in prima poza ce-a facuta cu S6 arata ca cele facute cu iPhonul in alte comparatii(calitate slaba) in rest nu se vad diferentze uimitoare. amandoua camere sunt la fel de bune.

 • Eug27

  cam “palide” culorile la s6…:))))

 • mircea

  S6 pare ca sta o idee mai bine la claritate, dar o idee nu inseamna o diferenta colosala, iar asta se aplica pe majoritatea pozelor.

 • logOfff

  le-ai vazut pe calculator la rezolutie maxima? sau pe iphone? Intodeuna pozele vor arata bine pe iphone si atat! boala veche la iphone