Iata cum controlezi muzica din iPhone cu smartwatch Android Wear (Video)

  Android Wear nu a fost gandit pentru a interactiona cu terminalele iPhone, insa ceea ce nu a facut Google au facut altii, astfel ca acum posesorii de iPhone-uri isi pot folosi ceasurile inteligente cu Android Wear pentru a isi controla diverse functii ale smartphone-urilor sau a primi notificari. Totul este disponibil chiar si fara a face jailbreak, in anumite situatii, iar in clipul video de mai sus puteti vedea cum puteti controla aplicatia Muzica din iOS folosind un smartwatch Android Wear dara fara a avea un jailbreak efectuat in prealabil.

  Saptamana trecuta am vazut cum putem raspunde apelurilor telefonice sau FaceTime folosind un smartwatch Android Wear conectat la un iPhone, totul fara a face jailbreak, iar acum lucrurile merg mai departe cu un control al aplicatiei Muzica, sau afisarea de alerte pentru energie scazuta a bateriei. Totul implica modificarea unui smartwatch Android Wear cu un software special ce urmeaza sa ne fie pus la dispozitie, acesta permitand toata aceasta interactiune pe care cei de la Google urmeaza sa o permita oficial intr-o viitoare versiune a sistemului de operare pentru smartwatch-uri.

  Creatorul acestor modificari pentru smartwatch-urile Android Wear sustine ca va publica in perioada urmatoare software-ul care le implementeaza, dar ca el trebuie “finisat” pentru a nu genera probleme de utilizare ale ceasurilor inteligente.