Android Wear permite controlarea iPhone pentru apeluri (Video)

  La o luna de zile distanta de publicarea unui clip video in care era demonstrat modul in care un smartwatch Android Wear putea fi utilizat pentru a controla un iPhone, astazi vedem un nou clip video in care acelasi sistem de operare este utilziat pentru a controla functia de apeluri a unui iPhone. Dupa cum puteti vedea din imagine, vorbim despre un apel FaceTime, insa chiar si apelurile voce pot fi efectuate prin intermediul acestui sistem, astfel ca Tim Cook va fi probabil “bucuros” sa il incerce impreuna cu Apple Watch.

  Una dintre principalele probleme ale smartwatch-urilor Android Wear a stat in faptul ca ele nu se pot interconecta cu iPhone-uri pentru a afisa notificari sau a controla functia de apeluri, insa iata ca aceasta “problema” pare sa fi fost rezolvata. Partea buna a intregului proces este ca terminalele iPhone nu au nevoie de jailbreak pentru a functiona in acest mod, partea proasta este ca oficial Google nu suporta sistemul, deci Android Wear-ul din ceasuri trebuie modificat.

  Pentru a face acest lucru aveti la dispozitie pagina creata de catre hacker pentru acest proiect, ea fiind disponibila aici, insa pentru a efectua toate modificarile trebuie sa aveti pricepere si destula rabdare, altfel totul va fi in zadar.

5 COMENTARII

  1. Mi-am cumparat si eu Moto 360 astazi, il folosesc cu un M8, so far este o experienta foarte buna, este ca o extensie a telefonului. Dar tot sunt de parere ca nu se merita sa iti cumperi un smartwatch decat daca esti un geek pasionat de deviceuri, daca ai telefonul doar sa stai pe fb nu cred ca sa merita investitia.

  2. Si eu am din Decembrie un Moto 360 si nu-l folosesc cu nici un device Android. (setarea initiala s-a facut cu un tel Android al unul coleg de servici, de atunci sta pe Airplane mode). Am iPhone 5. L-am luat pe post de ceas si fitness tracker. Pe mine m-a atras designul si am stiut din secunda 2 de cand s-a anuntat Apple Watch ca nu am sa-l cumpar. Designul AW mi se pare cel mai urat design al unui produs Apple de pana acum. Ar fi un bonus bine venit daca daca s-ar lansa android wear in AppStore sau un workaround.