HTC One M9 Plus apare in prima imagine

HTC One M9 Plus

  HTC ONE M9 Plus este un nou smartphone pregatit pentru lansare de catre compania HTC, el fiind gandit pentru a concura direct cu iPhone 6 Plus, al carui nume il si contine partial, el fiind prezentat in prima imagine obtinuta de la surse din interiorul companiei HTC. Avand in vedere ca iPhone 6 Plus a motivat o multitudine de posesori de terminale Android sa renunte la propriile produse in favoarea celui de la Apple, era normal ca HTC si alti producatori sa-si adapteze oferta cu produse concurente.

  HTC ONE M9 Plus are un ecran de 5.2 inch, 150.9 mm inaltime, 72.5 mm latime si 10.15 mm grosime, deci va fi cu mult mai gros decat terminalul iPhone 6 Plus al companiei americane, asa ca probabil nuv a fi chiar atat de atractiv pentru chiar orice utilizatori. Deocamdata nu se cunosc detalii cu privire la componentele interne pe care produsul taiwanezilor ar urma sa le contina, insa probabil vorbim despre acelasi hardware implementat in terminalul HTC ONE M9, dar cu mici variatii pentru a putea sustine rezolutia mai mare a ecranului.

  Daca HTC ONE M9 Plus va fi lansat pe piata in perioada apropiata, atunci cu siguranta va genera atentie pentru linia de smartphone-uri HTC, insa e putin probabil sa convinga utilizatori sa nu cumpere iPhone 6 Plus in favoarea sa.

1 COMENTARIU

  1. […]   HTC ONE M9 PLUS este un nou smartphone pregatit de HTC pentru a concura cu iPhone 6 Plus, iar prima imagine, aparent, reala pentru terminal prezinta o schimbare radicala de design pe care multi fani ai companiei probabil nu se asteptau sa o primeasca anul acesta. Avand in vedere ca HTC ONE M9 pastreaza o buna parte din design-ul predecesorului sau, ceea ce vedem in imaginea de mai sus este destul de surprinzator, insa probabil cei de la HTC pregateau acest terminal pentru a oferi un element de noutate in linia de produse. […]