iOS 8.2.1 – cand va fi lansat si ce va aduce nou ?

iOS 8.2.1

  iOS 8.2.1 este viitoarea versiune a sistemului de operare iOS pe care compania Apple se pregateste sa o aduca pe piata in momentul de fata, ea urmand a ne aduce macar o noutate importanta, ea avand legatura cu Apple Watch si fiind reprezentata de aplicatia Activity pe care o puteti accesa inclusiv acum in iOS 8.2 cu un mic truc. Compania Apple nu a anuntat oficial lansarea iOS 8.2.1 pentru terminalele sale, insa aplicatia Activity este ascunsa in iOS 8.2, deci va fi necesara o actualizare a sistemului de operare pentru a o face vizibila in terminalele noastre si a o putea utiliza impreuna cu Apple Watch.

  Deocamdata nu exista detalii cu privire la noutatile iOS 8.2.1 care ne-ar putea fi puse la dispozitie de catre cei de la Apple impreuna cu aceasta noua versiune a sistemului de operare pentru terminalele sale, insa presupun ca vom vedea si cateva rezolvari de buguri si eventuale imbunatatiri ale performantelor generale. Apple a lansat iOS 8.2 special pentru Apple Watch, rezolvand in subsidiar si o multitudine de probleme, cu implementarea unor noutatile prea putine notabile, astfel ca aparitia iOS 8.2.1 este impusa de oferirea aplicatiei Activity si a functionalitatii care sta la baza Apple Watch.

  Avand in vedere ca Apple a anuntat deja lansarea Apple Watch in 24 aprilie, cu precomanda din 10 aprilie, este destul de clar ca iOS 8.2.1 va fi lansat in perioada 20 aprilie – 23 aprilie, deci in zilele premergatoare aparitiei viitorului ceas inteligent al companiei Apple. Ca sa fiu complet sincer, nu m-as astepta ca iOS 8.2.1 sa aduca vreo schimbare importanta separat de aplicatia Activity si eventuale rezolvari de probleme pentru functii care au legatura cu Apple Watch, asa ca nu trebuie sa va asteptati la cine stie ce schimbari majore pe care compania Apple le-ar putea face.