Iata cum poti accesa aplicatia Activity pentru Apple Watch disponibila iOS 8.2

iOS 8.2 Watch Activity

  Activity este denumirea unei aplicatii pe care compania Apple a conceput-o special pentru Apple Watch in ideea de a ne oferi posibilitaea de a monitoriza diverse activitati de fitness prin intermediul ceasului inteligent. Aplicatia va crea un istoric al tuturor activitatilor noastre de-a lungul timpului si va trimite spre Apple Watch alerte pentru a ne aduce aminte sa ne miscam mai des atunci cand avem o perioada lunga de ianctivitate, ea fiind momentan inaccesibila in iOS 8.2.

  Daca erati curiosi sa aflati cum puteti accesa aplicatia Activity in iOS 8.2, ei bine acum exista un tutorial care va explica modalitatea prin care puteti face acest lucru, insa el nu este chiar atat de simplu precum ati crede. Mai mult decat atat, in cazul in care ati facut vreun pas gresit, exista posibilitatea ca voi sa fiti obligati sa faceti un restore pentru terminalele voastre, astfel ca inainte de a incepe trebuie sa deschideti iTunes si safaceti un backup complet terminalului vostru, el fiind necesar pentru efectuarea procedurii.

  1. Dupa ce ati facut backup terminalelor voastre descarcati aceasta arhiva, care contine fisierele necesare activarii aplicatiei Activity, si programul iBackupBot care va permite introducerea lor in iOS : Windows, Mac.
  2. Instalati aplicatia iBackupBot in Mac sau Windows, apoi deschideti-o si accesati backup-ul facut inainte de a incepe tutorialul.
  3. Navigati catre System Files > HomeDomain > Library > Preferences.
  4. Accesati optiunea Import si alegeti fisierul com.apple.Fitness.plist din folderul System Files al arhivei descarcate anterior.
  5. Navigati catre User App Files > com.apple.Fitness > Library > Preferences.
  6. Folosind aceeasi optiune Import incarcati fisierul com.apple.Fitness.plist din folderul User App Files al arhivei descarcate anterior.
  7. Salvati backup-ul si inchideti aplicatia iBackupBot, apoi redeschideti iTunes.
  8. Cu terminalul conectat la calculator, alegeti optiunea Restore Backup si backup-ul modificat folosind pasii mentionati anterior, acesta trebuind a fi si cel mai recent din lista.
  9. Dupa finalizarea procedurii ar trebui sa aveti aplicatia Activity accesibila in primul ecran de aplicatii al iOS 8.2 si o veti putea accesa limitat deoarece doar cu Apple Watch va oferi functionalitatea completa.