RecordPause aduce o functie utila pentru aplicatia Camera a iOS

RecordPause

  RecordPause este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia pentru iDevice-urile care ruleaza iOS 8, el fiind conceput in ideea de a aduce o functionalitate extrem de utila pentru terminalele noastre si aplicatia Camera instalata nativ in ele. Mai exact, folosind tweak-ul RecordPause putem pune pauza inregistrarii de clipuri video in terminalele noastre si putem reporni inregistrarea oricand dorim, procedura putand fi repetata ori de cate ori avem noi nevoie.

  Functii similare sunt oferite si de catre aplicatiile Instagram sau Vine, insa in cazul lor inregistrarea este limitata la doar cateva zeci de secunde, in timp ce aici vorbim despre posibilitatea de a inregistra clipuri video de lungime nelimitata cu terminalele noastre. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, intreaga functionalitate este accesibila prin apasarea chenarului in care este afisata durata clipurilor video inregistrate de catre noi, butonul de inregistrare devenind galben cand inregistrarea este suspendata.

Thanks to iOS 8 API. This tweak allows you to pause/resume video recording in stock camera app. For usage, tap on elapsed time to toggle pause/resume video recording. Note: You might experience “stutter bug” after resume recording when choose framerate >= 60. This is probably because of camera format itself.

  RecordPause este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.