Prima Pagina Apple Masinile de cartografiere ale Apple sunt atat de populare incat au fost...

Masinile de cartografiere ale Apple sunt atat de populare incat au fost clonate

masina apple falsa

  Cu multe saptamani in urma am aflat ca Apple a inchiriat o serie de masini care se plimba prin SUA pentru a inregistra imagini dedicate unui presupus sistem Street View care ar urma sa fie implementat in aplicatia Apple Maps de indata ce iOS 9 va fi lansat oficial, ele fiind vazute in multiple regiuni din tara. Masinile au fost in atentia presei pentru o perioada si se pare ca ele au devenit atat de populare incat in Germania cineva s-a gandit sa creeze o clona a lor, iar in imaginea de mai sus o puteti vedea, ea nefiind chiar atat de bine realizata pentru a pacali pe oricine.

  In imaginea de mai jos aveti adevaratele masini inchiriate de catre compania Apple, ele avand un sistem Velodyne HDL-32 LiDAR pentru inregistrarea de locatii GPS si imagini din preajma loc, masina din Germania avand o structura metalica infasurata in PVC si alte maateriale care ar trebui sa semene intr-o anumita masura cu sistemul real. Trebuie sa recunoastem ca germanul care fost prezent in Hanovra saptamana trecuta cu aceasta masina este foarte ingenios si daca nu ar fi lipit pe geamul lateral in sticker care sa descrie masina ca fiind capabila sa se conduca singura, probabil ar fi pacalit cateva persoane.

  Acestea fiind spuse, nu doar produsele Apple sunt clonate, ci si masinile folosite pentru presupusul sistem Street View.

 • rpm

  Extraordinar

 • seaman17

  Mai bine zis , omul a facut misto de toti cei care considera o masina de cartografiere a Apple , ceva minune . Sau arunca povesti confuze despre masina Apple , automobilul electric sau masina care se conduce singura.

 • rpm

  Superba masina. As cumpara una exact la fel. Visul meu.

 • Rares

  So de ce are número de California?