WonderCube – accesoriul pentru smartphone pe care-l vei dori! (Video)

  WonderCube este un nou accesoriu pentru smartphone-uri, el fiind prezentat in cdetaliu in clipul video de mai sus, dezvoltatorii sai promitandu-ne ca il vom iubi din primul moment in care vom incepe sa il utilizam cu propriile terminale mobile. Avand dimensiuni ceva mai mari decat un zar, WonderCube incorporeaza un port microSD, un conector USB, un conector Lightning, o lanterna, conectoare pentru incarcare si in cazul in care nu v-ati dat seama, el poate fi atasat la orice breloc impreuna cu ale voastre chei.

  WonderCube va fi disponibil in versiuni cu 16GB si 64GB spatiu de stocare la preturi ce ajung pana la 80 de dolari, iar avand in vedere ca vorbim despre un card microSD, cu ajutorul unor aplicatii dedicate vom putea stoca aproape orice fel de fisiere in el pentru transport rapid. Sincronizarea datelor intre card si terminale se face folosind conectorul Lightning incorporat, iar prin intermediul sau putem inclusiv sa facem sincronizari intre orice PC si iDevice-urile noastre in orice conditii.

WodnerCube

  Separat, folosind porturile de incarcare de 9V ne putem reincarca oricand bateriile iPhone-urilor folosind o baterie normala, astfel ca nu vom avea nevoie de incarcatoarele Apple si cablurile dedicate oricand calatorim, accesoriul rezolvand aceasta problema. WonderCube a strans deja banii necesari pentru finantare si dupa expirarea perioadei stabilite pentru campanie el va intra in productie si ar trebui sa ajunga pe piata in cursul acestui an.

WonderCube

WonderCube 1

WonderCube 2

WonderCube 3