Sol aduce o functie extrem de utila pentru iPhone

Sol

  Sol este unul dintre noile tweak-uri disponibile in Cydia pentru terminalele iPhone, el fiind conceput de catre un dezvoltator care avea nevoie de o metoda foarte rapida de a dezactiva sunetele pentru apeluri telefonice si alarme fara a accesa sistemul de operare. In aceasta idee, el a creat tweak-ul Sol care ne permite sa dezactivam sunetele pentru toate aceste tipuri de functii prin simpla intoarcere a terminalului cu ecranul spre suprafata pe care este plasat, accelerometrul sau giroscopul fiind utilizat pentru a detecta miscarea facuta de catre noi.

  Sol are disponibil un meniu de seatri in aplicatia Settings, Configurari, a iDevice-urilor noastre, iar prin intermediul sau putem alege functiile pentru care tweak-ul devine activ dupa instalare si actionare facuta prin intoarcere. Mai mult decat atat, meniul de setari ne permite sa si alegem exact modul in care functionalitatea sa este activata prin miscarile noastre, deci vom avea control aproape total asupra modului sau de functiune.

Compatible with iOS 8 and iPhone. Silence incoming calls or alarms by flipping your phone over. Configure options from Settings.

  Sol este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.

1 COMENTARIU