iOS 8.3 beta 4 – Apple continua schimbarile pentru caracterele emoji

iOS 8.3 beta 4 emoji delimitate

  In iOS 8.3 compania Apple a implementat o multitudine de schimbari despre care v-am vorbit intr-o serie separata de articole, iar printre ele se regasesc si nu mai putin de 300 de caractere emoji create pentru diverse etnicitati de pe glob, unele dintre ele suparand anumite categorii de persoane care au considerat ca Apple devine rasista. Fara a lua in considerare critici de acest gen, compania Apple a facut o noua modificare subtila pentru caracterele emoji in iOS 8.3 beta 4, astfel ca acum cele modificate de ea sunt delimitate de cele care erau inainte disponibile pentru utilizatori.

  In imginea de mai sus vedeti exact despre ce schimbare este vorba, primul caracter emoji fiind cel disponibil in mod nativ de atat de mult timp in sistemul de operare iOS, celelalte 5 reprezentand variatii ale sale cu diferite culori pentru a reprezenta diverse tipuri de oameni de pe glob. Separat de aceasta modificare, compania Apple a reinceput sa afiseze in tastatura virtuala a iOS lista caracterelor emoji utilizate cel mai frecvent de catre noi in timpul scrierii mesajelor, astfel ca nu veti mai fi nevoiti sa le cautati prin intreaga lista de caractere emoji.

iOS 8.3 beta 4 emoji diverse

  Aceste schimbari vor fi disponibile pentru toti utilizatorii de pe glob de indata ce iOS 8.3 va fi lansat public de catre compania Apple, insa deocamdata nimeni nu stie cand se va intampla acest lucru.