iPhone 6S – iata ce schimbare importanta are Apple pentru camera

iPhone 6S camera Samsung

  iPhone 6S va avea cu siguranta o noua camera si asta ne-o spune modul in care Apple a lansat iPhone-uri in ultimii ani, iar aseara v-am prezentat o tehnologie noua pe care compania americana o pregateste pentru camerele dedicate terminalelor sale iPhone in ideea de a ne permite sa inregistram poze grozave. Desi nu se stie cand va ajunge acea tehnologie in iPhone-urile vandute de catre Apple, astazi aflam ca Samsung ar putea deveni unul dintre producatorii de camere pentru terminale iPhone incepand cu iPhone 6S, coreenii producand deja o multitudine de alte componente ale iDevice-urilor.

  Incepand cu iPhone 5S majoritatea camerelor pentru iDevice-uri cumparate de catre Apple au fost fabricate de catre Sony, compania japoneza furnizand camere inclusiv pentru cei de la Samsung, insa pentru iPhone 6S ele ar urma sa colaboreze in ideea de a acoperi cererea companiei Apple. Conform unor surse asiatice, camera iPhone 6S ar urma sa fie fabricata de Samsung, coreenii urmamd a produce, pentru prima oara, senzori CMOS pentru camera principala a terminalelor iPhone, astfel ca terminalul iPhone 6S ar urma sa contina o camera produsa de catre cei de la Samsung si ea ar trebuis a inregistreze poze de o calitate mult mai buna decat in trecut.

  Folosirea unei camere Samsung in iPhone 6S impreuna cu o camera produsa de catre cei de la Sony ar putea oferi utilizatorilor o experienta diferita pentru inregistrarea pozelor, insa deocamdata compania Apple nu a luat o decizie finala cu privire la furnizorul acestei componente pentru viitorul sau terminal. Daca Apple va alege intr-adevar compania Samsung pentru a fabrica o parte dintre camerele iPhone 6S vom afla in lunile urmatoare deoarece detalii cu privire la contractele celor din Cupertino vor aparea cu siguranta din diverse surse apropiate lor.