Apple Watch – stocuri extrem de limitate pentru lansare, iata cine va fi favorizat

Apple Watch stoc lansare

  Lansarea Apple Watch va avea loc pe 24 aprilie, compania Apple permitandu-le utilizatorilor sa-si rezerve ceasurile incepand din 10 aprilie, insa zvonurie privind stocurile extrem de limitate ale produsului in momentul lansarii par sa fie cat se poate de adevarate, Apple fiind nevoita sa isi prioritizeze unitatile disponibile pentru clienti. Conform unor surse din interiorul Apple, compania va oferi prioritate la cumparare celor care achizitioneaza ceasul online sau fac o rezervare pentru proba in magazin, persoanele interesate sa cumpere produsul prin simpla vizitare a magazinului urmand a avea parte de o asteptare foarte lunga in vederea actualizarii stocurilor.

  Facand o comparatie cu lansarile precedente, se pare ca Apple Watch va fi mai greu de cumparat chiar si decat terminalele iPhone si stim cu totii cat de lungi au fost cozile in ultimele toamne pentru cumparare smartphone-urilor Apple, deci in cazul Apple Watch vizitarea unui magazin fara o programare in vederea unei probe nu are vreun rost. Problema cu stoucurile va afecta 8 dintre cele 9 tari in care va fi lansat Apple Watch, singura exceptie fiind China, acolo urmand a fi disponibile ceva mai multe unitati in magazine, asta partial deoarece produsul este fabricat in tara si este transportat mai rapid catre magazine.

  Incepand din 10 aprilie oricine va putea precomanda un Apple Watch prin magazinul online al Apple si il va putea primi acasa sau il va putea ridica dintr-un magazin, o rezervare pentru proba si achizitie fiind deasemenea posibila, inclusiv doar o rezervare pentru a proba ceasul in Apple Store. Fiecare client va avea 15 minute la dispozitie pentru a proba ceasul la mana si a isi alege accesorii, exceptie facand clientii interesati de Apple Watch din aur, care vor avea 30 de minute la dispozitie pentru a-si cumpara produsul.