Prima Pagina Tim Cook Tim Cook este cel mai important lider din lume, inaintea Papei sau...

Tim Cook este cel mai important lider din lume, inaintea Papei sau a presedintelui Chinei

Tim Cook cel mai mare lider din lume

  Tim Cook este cel mai important lider de pe planeta si nu vorbim aici doar despre companii IT, ci despre liderii lumii libere, cei de la Forbes publicand astazi topul anual al celor mai importanti lider de pe glob, Tim Cook surclasandu-i pe presedintele Bancii Centrale Europene, presedintele Chinei sau Papa. Poate parea absurda alegerea celor de la Forbes, insa Tim Cook s-a dovedit a fi omul potrivit pentru a-l inlocui pe Steve Jobs, compania Apple avand parte de o crestere enorma sub conducerea sa si de produse care au continuat sa stabileasca recorduri de vanzari.

  Veniturile impresionante ale companiei Apple, profitul enorm, vanzarile in continua crestere si popularitatea Apple sau a lui Tim Cook l-au ajutat pe CEO-ul companiei sa castige prima pozitie, el fiind o alegere “naturala” in fata unor realizari atat de importante, surclasand lideri mult mai puternici din lumea intreaga. Daca alegerea vi se pare in continuare ciudata, atunci poate prezenta celebrei cantarete Taylor Swift in top va va convinge de faptul ca vorbim aici doar despre realizari si popularitate, nu neaparat despre puterea canditatilor, Mark Zuckerberg si Jeff Bezos fiind deasemenea listati in top 50.

There is no true preparation for replacing a legend, but that’s what Tim Cook had to do three-and-a-half years ago following the death of Steve Jobs. Cook has led Apple so strongly, including in some surprising directions, that he has earned the No. 1 spot on Fortune’s list of the World’s Greatest Leaders.

  Dand un interviu pentru Forbes, Tim Cook sustine ca nu a incercat vreodata sa fie urmatorul Steve Jobs, nu a incercat sa-l inlocuiasca si ca a ignorat criticile majoritatii oamenilor pentru a se concentra pe a face ceea ce stie el cel mai bine, sa ia deciziile corecte pentru a creste vanzarile si popularitatea Apple. Afirmatiile sale sunt sustinute si de SVP-ul Eddy Cue, Tim Cook fiind in principal omul care a incercat sa isi faca singur un renume in umbra maretului Steve Jobs si pana acum se pare ca a reusit sa faca tot ceea ce si-a propus.

I thought I was reasonable at that before, but I’ve had to become great at it. I’m not running for office. I don’t need your vote. I have to feel myself doing what’s right. If I’m the arbiter of that instead of letting the guy on TV be that. or someone who doesn’t know me at all, then I think that’s a much better way to live.

 

 • Claudiu

  Ce mi se pare ciudat este ca un rahat cum este papa sa fie considerat o putere.

 • EuGeorge

  Cel mai puternic om din lume este un homosexual :))

  @Claudiu,desii mi se pare o prostie,religia este o mare putere,iar papa conduce aceasta putere. Uita-te doar in Romania cati bani se investesc in biserici,uita-te cum guvernul roman investeste 300 de milioane de euro in Catedrala Neamului sau cum se cheama cea din Bucuresti,tinand cont ca sunt in tara sate sau localitati fara spitale/puncte de prim ajutor sau scoli si sa numai vorbim de proastele conditii din orice spital de stat.

 • V.P

  Propaganda Americana ,,

 • Pingback: Apple Campus 2 ar putea purta numele lui Steve Jobs | iDevice.ro()

 • Claudiu

  Imaginea papei este pompata, realitatea este mult mai diferită. Țările estice (noi) suntem destul de îndoctrinați, dar lucrurile se schimba.
  Preferințele sexuale ale lui Cook nu ma detanjaza, dar ma deranjaza ca încă biserica mai are putere.

 • viorelgn

  Ceea ce este ciudat este de ce romanii sunt lingai pentru alte tari ?

 • Pingback: Iata ce suma colosala de bani va dona Tim Cook in scopuri caritabile | iDevice.ro()