iPhone 6C va fi adevaratul iPhone ieftin, iata ce pret va avea

iPhone 6C pret

  iPhone 6C urmeaza sa fie lansat in toamna alaturi de iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, el ar urma sa fie adevaratul iPhone ieftin de care tot auzim de cativa ani de zile, compania americana pregatind, aparent, un pret de 400 – 500 de dolari pentru produs. Daca Apple va alege sa vanda iPhone 6C pe piata la un pret standard de 400 de dolari, atunci cu siguranta va atrage o crestere serioasa a vanzarilor, operatorii de telefonie mobila putandu-l oferi gratuit in cazul cumpararii cu anumite abonamente de telefonie mobila.

  Conform informatiilor aparute astazi, iPhone 6C ar urma sa aiba hardware-ul iPhone 6 si un procesor produs folosind un proces de fabricatie de 20nm, cei de la TSMC urmand a furniza intregul stoc de componente pentru compania Apple in cursul acestui an. Avand in vedere ca Apple va folosi componente vechi de un an de zile, exista sanse mari ca pretul de 400 de dolari sa fie real si el ii va permite companiei sa vine mai atractiva pentru utilizatorii din pietele aflate in curs de dezoltare, dar daca ne gandim si la China, atunci exista potential enorm de crestere.

Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) will remain the major processor supplier for Apple in the second half of 2015 as the foundry will supply 20nm chips for an upcoming 6C model. Shipments of the iPhone 6C, which will launch as the entry-level product for the brand with a price tag between US$400-500, are expected to reach 10-20 million units in the first year after its release, the sources estimated.

  Separat de iPhone 6C, acum aflam si ca pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus compania Apple ar intentiona sa foloseasca procesoare produse folosind un proces de fabricatie FinFET de 16nm, deci ele vor fi mai performante si mai putin consumatoare de energie fata de cele folosite in actualele iPhone-uri. Toate cele trei modele ale iPhone vor fi lansate in toamna acestui an de catre cei de la Apple, ele urmand a completa actuala oferta de terminale iPhone ale celor din Cupertino.