iPhone 6C va fi adevaratul iPhone ieftin, iata ce pret va avea

iPhone 6C pret

  iPhone 6C urmeaza sa fie lansat in toamna alaturi de iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, el ar urma sa fie adevaratul iPhone ieftin de care tot auzim de cativa ani de zile, compania americana pregatind, aparent, un pret de 400 – 500 de dolari pentru produs. Daca Apple va alege sa vanda iPhone 6C pe piata la un pret standard de 400 de dolari, atunci cu siguranta va atrage o crestere serioasa a vanzarilor, operatorii de telefonie mobila putandu-l oferi gratuit in cazul cumpararii cu anumite abonamente de telefonie mobila.

  Conform informatiilor aparute astazi, iPhone 6C ar urma sa aiba hardware-ul iPhone 6 si un procesor produs folosind un proces de fabricatie de 20nm, cei de la TSMC urmand a furniza intregul stoc de componente pentru compania Apple in cursul acestui an. Avand in vedere ca Apple va folosi componente vechi de un an de zile, exista sanse mari ca pretul de 400 de dolari sa fie real si el ii va permite companiei sa vine mai atractiva pentru utilizatorii din pietele aflate in curs de dezoltare, dar daca ne gandim si la China, atunci exista potential enorm de crestere.

Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) will remain the major processor supplier for Apple in the second half of 2015 as the foundry will supply 20nm chips for an upcoming 6C model. Shipments of the iPhone 6C, which will launch as the entry-level product for the brand with a price tag between US$400-500, are expected to reach 10-20 million units in the first year after its release, the sources estimated.

  Separat de iPhone 6C, acum aflam si ca pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus compania Apple ar intentiona sa foloseasca procesoare produse folosind un proces de fabricatie FinFET de 16nm, deci ele vor fi mai performante si mai putin consumatoare de energie fata de cele folosite in actualele iPhone-uri. Toate cele trei modele ale iPhone vor fi lansate in toamna acestui an de catre cei de la Apple, ele urmand a completa actuala oferta de terminale iPhone ale celor din Cupertino.

8 COMENTARII

 1. Hmm..nu cumva Apple se prezenta ca fiind o companie care comercializeaza doar produse premium? nu era vorba ca niciodata nu vor avea produse pt piata low-budget?
  Nu era vorba ca Apple produce doar produse din materiale premium? o sa vanda iar plasticul ca material premium?
  Si uite asa iar se invarte roata :)) si uite asa iar se razgandeste Apple si uite asa fanii Iphone,iar se razgandesc si ei :)) lasa ca va fi bun plasticul acum,nu va mai “irita” manutele celor care pot utiliza doar produse din materiale nobile precum aluminiul gasit pe Iphone.
  SI uite asa se demonstreaza iar faptul ca mentalitatea companiei in acest moment este strict pe facut bani si nimic mai mult,nu conteaza ce am zis si ce am declarat,lumea cumpara orice,atunci sa vindem orice. :))
  GG Tim.

 2. Numai este asa o mare problema acum plasticul @AppleForever? :))
  Hai :)) balbaie o scuza in stilul Apple .
  In ultimele luni doar despre plasticul de pe Samsung ai vorbit :)) hai,lauda plasticul de pe Iphone :))

 3. Apple au avut iMac, Macbook iphone din plastic si in trecut, da se poate vedea ca un regres plasticul dar nu inseamna ca niciodata nu au folosit acest material
  Si daca 6C va avea pret de 500$ nu mi se pare departe de fostul 5C care tot scump era in ochii lumii..deci intr-un an 500 euro in RO au devenit bani putini pt cei care anul trecut erau bani multi?

 4. Cand a fost prezentat Iphone 4 a fost prezentat ca un produs premium si ca vor produce in viitor doar produse premium. Dupa ce au prezentat Iphone 4, Apple a ras in permanenta de telefoanele oferite de concurență din cauza faptului ca erau din plastic. Fanii Apple au ras si inca rad de produsele din plastic oferite de concurenta.
  Ca sa vezi, la fel cum a fost povestea si cu dimensiunea perfecta si alte declaratii Apple acum Apple produce iar un telefon din plastic :)) ce fac fanii Apple? Il ridica in slavi si deja ii cauta scuze :)) numai sunt alergici la telefoane din plastic :)) aceiasi poveste si cu dimensiunea telefonului, cand brusc peste noapte s-au lungit mainile si buzunarele la fanii Iphone:))
  Ca sa vezi, numai exista glume cu unde iti intra telefoanul in buzunar, cum il ții in buzunar :))

 5. Zaone,mă amuză teribil fraza “Avand in vedere ca Apple va folosi componente vechi de un an de zile, exista sanse mari ca pretul de 400 de dolari sa fie real.”
  Când au lansat 5C-ul,componentele folosite nu cumva erau vechi de un an de zile? Si era doar cu 100$/€ mai ieftin ca vârful de gamă(5S). Când 5S-ul era 700€ si 5C-ul 600€ in applestore-uri,ce te face sa crezi ca Apple va vinde 6C-ul la 400€?
  După istoria Apple,eu nu am speranțe sa fie nici măcar 500€,darămite 400.

 6. Nu inteleg asta cu învață limba romană
  Scrie undeva ca trebuie sa fim savanți ca sa comentam ?
  Poate omul acum scrie pentru prima oara sau poate e băut sau multe altele .
  Chiar contează ?
  Sau cum ne deranjează cate un comentariu începem sa jignim lumea??