Tim Cook ii va face un omagiu impresionant lui Steve Jobs

tim cook omagiu steve jobs

  Astazi Tim Cook a fost numit cel mai mare lider al lumii, iar pentru premiu el a acordat un interviu publicatiei care l-a premiat pentru realizarile sale, in cadrul sau oferind o informatie foarte interesanta cu privire la Apple Campus 2. Conform lui Tim Cook, Apple Campus 2 urmeaza sa poarte complet sau partial numele legendarului CEO Steve Jobs, insa din pacate Cook nu a oferit detalii cu privire la modul in care va fi luata decizia privind acordarea numelui, dar probabil vom afla detalii in urmatoarele luni.

  Ceea ce a dezvaluit Tim Cook este ca familia legendarului CEO Steve Jobs va avea un cuvant serios de spus cu privire la utilizarea numelui sau pentru intregul Apple Campus 2, ori doar pentru anumite cladiri ale acestuia, astfel ca in baza deciziei lor Apple isi va organiza planurile. Indiferent care va fi decizia familiei, Tim Cook sustine ca Steve Jobs va fi intr-un fel sau altul omagiat in cadrul Apple Campus 2, deci daca nu va exista o parte care sa ii poarte numele, atunci probabil va exista macar o statuie.

He says Apple hasn’t decided yet exactly what it will call “Apple Campus 2,” the current internal designation. Some naming element of the buildings or the entire locale will almost certainly include an homage to Jobs, depending on his family’s wishes, says Cook.

  Apple Campus 2 a fost un proiect extrem de important pentru Steve Jobs si cu doar cateva luni inaintea decesului el a convins consiliul orasului Cupertino sa-i aprobe planurile de constructie, deci omagierea sa este o decizie cat se poate de logica.