Autonomia bateriei Samsung Galaxy S6 si umilinta iPhone 6

Samsung Galaxy S6 autonomie baterie

  Autonomia bateriei Samsung Galaxy S6 a fost testata de catre cei care au reusit sa obtina noul smartphone al coreenilor de la Samsung pentru review, iar in imaginea de mai sus puteti vedea rezultatele obtinute de catre terminal pentru un test riguros al bateriei. Conform graficului, autonomia bateriei Samsung Galaxy S6 este de 7 ore si 14 minute, cu 2 ore mai buna decat cea a iPhone 6, diferenta fiind de aproape 40%, iPhone 6 Plus fiind plasat in mod surprinzator in spatele sau cu o autonomie ce este cu 40 de minute mai mica.

  In ceea ce priveste timpul de incarcare, Samsung Galaxy S6 are nevoie de doar 78 de minute pentru o incarcare completa, aproape jumatate fata de iPhone 6 si cu aproape 100 de minute mai putin decat terminalul iPhone 6 Plus, diferenta fiind data de sistemul de incarcare rapida implementat de Samsung. Desi rezultatele incarcarii sunt normale, cele privind autonomia bateriei sunt destul de departe de realitate avand in vedere ca iPhone 6 Plus obtine o autonomie dubla in conditii de utilizare normala, iar prezentarea sa ca fiind sub Samsung Galaxy S6 din acest punct de vedere pare a fi fortata.

  In orice caz, autonomia bateriei Samsung Galaxy S6 este prezentata ca fiind mai slaba decat ce a Samsung Galaxy S5, cei de la Samsung parand a face un regres in ceea ce priveste aceasta caracteristica foarte importanta a oricarui smartphone. Acum ramane de vazut daca autonomia bateriei Samsung Galaxy S6 va fi prezentata cu asemenea performante in continuare de catre diverse surse, insa ceea ce vedem acum probabil nu va multumi foarte multi fani.