WhatsApp Messenger va face apeluri VoIP de pe iPhone in urmatoarele saptamani

WhatsApp messenger apel VoIP

  Cu doar cateva saptamani in urma WhatsApp Messenger a lansat o functie de apeluri VoIP pentru terminalele Android, Blackberry si Windows Phone, ea urmand a fi implementata inclusiv pentru terminale iPhone in perioada urmatoare, conform co-fondatorului WhatsApp. V-am spus acum doua saptamani cum puteti face apeluri VoIP cu WhatsApp Messeger de pe iPhone, insa functia va fi disponibila oficial pentru toti utilizatorii in urmatoarele saptamani printr-o actualizare care va fi lansata pentru aplicatie.

  In cadrul panoului tinut pentru conferinta F8, co-fondatorul WhatsApp, Brian Acton, si seful diviziei Facebook Messenger, Mike Krieger, au afirmat ca in ultimele luni WhatsApp si-a imbunatatit functia de apeluri VoIP inainte de a o lansa oficial pentru utilizatorii din lumea intreaga. Disponibilitatea sa pe o multitudine de platforme, in afara iOS, a fost posibila in ideea de a testa functionalitatea in medii care permit imbunatatirea sa fara a necesita interactiunea cu o companie precum Apple in vederea actualizarii aplicatiilor.

Voice calling on WhatsApp will be coming to iOS in a “couple weeks,” said WhatsApp cofounder Brian Acton today. At Facebook’s F8 developers’ conference here, Acton, speaking on a panel with Instagram cofounder Mike Krieger and head of Facebook Messenger David Marcus, said that WhatsApp has spent the last year refining and iterating voice calling before launching it on Android. To date it has not been available for iOS.

  De indata ce functia de apeluri VoIP a WhatsApp Messenger va fi disponibila oficial va voi anunta.

3 COMENTARII