Activare apeluri voce WhatsApp Messenger

Activare apeluri voce WhatsApp Messenger

  Activarea functiei de apeluri voce pentru WhatsApp Messenger pe iPhone este posibila incepand de astazi pentru utilizatorii interesati, doua metode fiind disponibile in momentul de fata. Una dintre ele implica efectuarea unui jailbreak pentru terminalele voastre, in timp ce a doua ar putea fi, teoretic, facuta si fara jailbreak avand in vedere ca in mare pasii ce trebuie urmati sunt similari.

  In ambele situatii, totul se bazeaza pe o invitatie de a utiliza serviciul, aceasta fiind trimisa de catre o persoana care il are deja activ in terminal, astfel ca nu veti putea beneficia de optiune altfel. In mod oficial nu putem activa functia de apeluri voce pentru WhatsApp Messenger pe iPhone deocamdata si nu se stie cand WhatsApp ne va oferi aceasta optiune.

Cum activez functia de apeluri voce in WhatsApp Messenger pe iPhone ?

  Prima procedura ar trebui teoretic sa functioneze si fara jailbreak, dar nimeni nu poate garanta acest lucru.

  1. Descarcati versiunea beta a aplicatiei WhatsApp Messenger de aici.
  2. Adaugati acest numar ca si contact in agenda voastra de contacte : +91-96502-79319. Daca puteti initia o conversatie fara a adauga numarul ca si contact, puteti evita adaugarea in agenda.
  3. Deschideti aplicatia WhatsApp Messenger si trimiteti un mesaj cu orice text numarului respectiv prin WhatsApp Messenger.
  4. Dupa ce va raspunde si sunteti sunati de catre el prin WhatsApp Messenger, raspundeti apelului si functia va fi activata.

  Aceasta procedura poate fi efectuata doar daca aveti jailbreak si activeaza in mod sigur functia.

  1. Descarcati versiunea beta a aplicatiei WhatsApp Messenger de aici.
  2. Deschideti Cydia si adaugati repo-ul : http://apt.imokhles.com.
  3. Instalati tweak-ul WhatsApp Call Enabler in iPhone.
  4. Adaugati acest numar ca si contact in agenda voastra de contacte : +91-96502-79319. Daca puteti initia o conversatie fara a adauga numarul ca si contact, puteti evita adaugarea in agenda.
  5. Trimiteti un mesaj cu orice text numarului respectiv prin WhatsApp Messenger.
  6. Deschideti aplicatia WhatsApp Messenger si trimiteti un mesaj cu orice text numarului respectiv prin WhatsApp Messenger.
  7. Dupa ce va raspunde si sunteti sunati de catre el prin WhatsApp Messenger, raspundeti apelului si functia va fi activata.
  8. Dupa ce va raspunde si sunteti sunati de catre el prin WhatsApp Messenger, raspundeti apelului si functia va fi activata.

  Avand in vedere ca persoana care a descoperit aceasta procedura si a creat tweak-ul pentru Cydia locuieste in India, ar putea fi necesara o perioada destul de lunga de asteptare pana cand veti fi sunati. Procedura fara jailbreak nu a functionat in cazul meu, insa cea cu jailbreak functioneaza in mod sigur, asa ca o puteti folosi.