iPhone 6 are un foarte mare avantaj in fata Samsung Galaxy S6

iPhone 6 vs Samsung Galaxy s6

  Ieri v-am spus ca autonomia bateriei Samsung Galaxy S6 o umileste pe cea a iPhone 6, iar astazi vin cu informatii noi privind un mare avantaj pe care produsul Apple il are in fata competitorului ce ruleaza sistemul de operare Android OS. Mai exact, vorbim despre spatiul de stocare disponibil pentru Samsung Galaxy S6 in momentul primei porniri, un terminal de 32 GB avand disponibili pentru utilizatori doar 23.48 GB pentru instalarea de aplicatii, salvarea de poze sau filme, etc, restul fiind ocupat de memoria de sistem si alte aplicatii preinstalate de catre coreenii de la Samsung.

  Daca in cazul unui iPhone 6 16 GB utilizatorii au disponibil 13 GB pentru utilizare, cu 3 GB ocupat de sistemul de operare si aplicatii, iata ca in cazul Samsung Galaxy S6 cifra este de aproape 3 ori mai mare, chiar daca vorbim despre modelul cu spatiu de stocare dublu, Samsung alegand sa ofere atat de mult spatiu de stocare dupa eliminarea unui slot pentru carduri microSD. In cazul iPhone-urilor cu 64 GB spatiu de stocare spatiul ocupat de sistemul de operare si aplicatiile preinstalate este ceva mai mare, insa nu se apropie de cei 8.5GB de aplicatii si OS ocupati de catre bloatware-ul instalat de catre cei de la Samsung in propriile terminale, asta desi ei anuntasera ca nu vor face acest lucru.

Samsung Galaxy S6 spatiu

  Dimineata v-am spus ca in Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge se regasesc minim 56 de aplicatii, cu peste 20 mai multe decat in terminalele iPhone si asta se reflecta in spatiul disponibil pentru utilizatori pentru a-si instala aplicatii, a face poze sau a inregistra clipuri video. In trecut utilizatorii de terminale Samsung se puteau linisti cu faptul ca isi pot atasa un card microSD pentru a rezolva problema spatiului, insa acum cei 23.5 GB pe care ii au disponibili trebuie sa le ajunga pentru utilizarea de zi cu zi a terminalelor pe toata durata lor de folosire.