Samsung Galaxy S6 are un numar impresionant de aplicatii preinstalate, spre deosebire de iPhone

Samsung Galaxy S6 aplicatii

  Cu Samsung Galaxy S6 compania Samsung a incercat pentru prima oara sa reduca bloatware-ul care afecteaza sistemul de operare Android al terminalelor sale, adica sa modifice cat mai putin OS-ul si sa preinstaleze cat mai putine aplicatii sau tweak-uri pentru utilizatori. In ciuda acestor dorinte ale coreenilor, Samsung Galaxy S6 are nu mai putin de 56 de aplicatii preinstalate de catre companie, un numar enorm daca ne gandim ca ele ocupa si cativa GB de spatiu disponibil, anul trecut aproape jumatate din spatiul total al celui mai ieftin model fiind ocupat de aplciatii.

  In cazul iPhone-urilor vorbim despre pana in 33 de aplicatii preinstalate de catre compania Apple, in functie de model, astfel ca diferenta este foarte mare si se poate reflecta serios in spatiul care este disponibil pentru utilizatorii din lumea intreaga. Daca ne uitam la vechile modele ale terminalelor Samsung Galaxy realizam ca numarul de aplicatii a crescut, cu minim 6, si nu a scazut, asa cum s-a spus in diverse zvonuri, ba mai mult, aplicatiile nu pot fi dezinstalate ci pot fi doar dezactivate, adica ascunse din listele de aplicatii.

  Practic Samsung nu a facut altceva decat sa pacaleasca din nou utilizatorii cu unele informatii inteligent plasate la diverse publicatii, insa realitatea este ca peste 50 de aplicatii preinstalate sunt disponibile in Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, in functie de operator, numarul fiind mult mai mare decat in cazul iPhone-urilor.