Victima furtului unui iPhone a fost lasata sa moara in frig

moarte iphone

  iPhone-urile sunt cele mai cautate smartphone-uri de catre hotii din lumea intreaga si un recent caz socant din Marea Britanie prezinta riscurile la care suntem expusi in momentul in care unul sau mai multi hoti se hotarasc sa ne deposedeze de produsul pe care il folosim. In imaginea de mai sus aveti doi tineri de 19 si 25 de ani care s-au hotarat sa fure un iPhone 4 al unei persoane, insa intreaga poveste este mai complicata decat ati crede la o prima vedere.

  Victima si cei doi hoti au calatorit cu trenul pana in South Tyneside, ei coborand la una dintre statii, victima sugerand ca ei sa o insoteasca spre casa sa unde urmau sa socializeze, insa acestia au refuzat si au fugit inspre oras, victima plecand in urmarirea lor, fara ca ei sa atace in prealabil. In fuga victima s-a impiedicat si a cazut lovindu-se cel mai probabil la cap, hotii gasind-o inconstienta in strada 30 de minute mai tarziu, insa in loc sa apeleze serviciile de urgenta s-au decis sa-i fure bunurile de valoare, adica un iPhone 4 si portofelul cu bani.

  Hotii sustin ca in momentul deposedarii victimei aceasta era in viata si respira, insa pe parcursul noptii de 17 decembrie, cand a avut loc incidentul, ea a decedat, fiind descoperita in dimineata celei de-a doua zile. Intreaga poveste este extrem de neobisnuita si desfasurarea evenimentelor pare greu de crezut, insa probabil victima se afla in stare de ebrietate si s-a impiedicat in fuga, hotii preferand sa o talhareasca in loc sa o ajute, ea decedand din cauza lipsei lor de umanitate.