Apple construieste magazine Apple Watch in importante capitale de pe glob

apple watch grand

  Apple doreste ca lansarea Apple Watch sa fie un adevarat fenomen, astfel ca s-a hotarat sa construiasca magazine Apple Watch in cele mai importante capitale si orase de pe glob, Londra, Paris si Tokio fiind cele mai recente in care vor exista locatii dedicate exclusiv viitorului produs. In data de 10 aprilie la ora 9 dimineata Apple va deschide magazine Apple Watch in mall-ul Selfridges din Londra, Galeriile Lafayette din Paris si mall-ul Isetan din Tokio, acolo fiind asteptate persoanele interesate sa probeze produsul si eventual sa il cumpere din data de 24 aprilie.

  In aceste magazine Apple va avea o serie de angajati special pregatiti pentru a ajuta clientii sa probeze Apple Watch si sa aleaga accesoriile potrivite pentru el, astfel ca inclusiv cei care nu vor cumpara un ceas din aur vor beneficia de ajutorul potrivit pentru cumparare. In cazul tuturor celor trei locatii principale alese de catre Apple vorbim despre mall-uri in care exista o multitudine de magazine de lux si clienti cu suficient de multi bani sa cumpere inclusiv Apple Watch Edition, ele fiind special alese pentur locatie si clientela.

  Apple a preluat pentru aceste magazine grupe de angajati din diverse Apple Store-uri din respectivele tari, ei trecand in momentul de fata printr-un proces special de pregatire in vederea lansarii, astfel ca daca veti avea ocazia de a vizita unul dintre ele veti beneficia de o experienta grozava.