0rlon Carbonized – o noua tema pentru iOS 8

0rlon Carbonized

  0rlon Carbonized este o tema disponibila dincursul zilelor trecute in Cydia pentru iPhone si iPod Touch, ea promitand sa aduca o interfata eleganta pentru utilizatorii care o instaleaza in sistemul de operare iOS 8. In imaginea de mai sus aveti prezentata modificare ape care o implementeaza tema pentru iDevice-urile noastre, astfel ca vorbim despre o inlocuire totala a iconitelor aplicatiilor instalate in terminalele noastre, dar si o eliminare completa a dock-ului.

  0rlon Carbonized este compatibila cu toate terminalele iPhone, inclusiv cu cele care ruleaza iOS 7, insa din pacate in afara unor iconite noi nu aduce alte modificari, nici macar pentru elementele status bar-ului sistemului de operare.

Articolul precedentVLC for iOS update a fost lansat in App Store
Articolul următorIata cum poate fi utilizat Apple Watch fara iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.