Iata cum poate fi utilizat Apple Watch fara iPhone

apple watch antrenament fara iphone

  Apple Watch a fost prezentat de catre compania Apple ca fiind un accesoriu pentru terminale iPhone, el necesitand o conexiune fizica cu smartphone-ul Apple pentru a afisa informatii din aplicatiile instalate in el, insa realitatea este putin diferita. Conform fotomodelului Christy Turlington, care are un blog pe website-ul Apple, Apple Watch va putea monitoriza activitatile noastre de fitness chiar si fara a fi conectat la un terminal iPhone in prealabil, datele fiind sincronizate cu smartphone-ul la prima conectare.

  Conform fotomodelului, Apple Watch are nevoie de cateva sesiuni de fitness pentru a ne invata „tabieturile”, apoi fiind capabil sa estimeze, cel mai probabil, activitatea noastra pentru a oferi informatii despre ea in aplicatia Activity pentru iPhone, ceasul neavand un pedometru sau GPS integrate. Din pacate nu avem detalii exacte cu privire la modul in care functioneaza acest sistem de monitorizare si nu putem decat sa ghicim ceea ce face Apple pentru a oferi o oarecare functionalitate ceasului sau chiar si cand nu este intercoenctat cu un terminal iPhone.

After you run with Apple Watch and your iPhone a few times, the Workout app knows more about your stride. So you can run on a treadmill or outside without your phone and still get a really accurate workout summary.

  Apple Watch va fi lansat pe 24 aprilie in 9 tari de pe glob, insa pana atunci va fi disponibil pentru precomanda incepand din data de 10 aprilie.

Articolul precedent0rlon Carbonized – o noua tema pentru iOS 8
Articolul următorHTC nu deosebeste One M9 de One M8, amuzandu-si fanii
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.