Breath of Light – un joc relaxant pentru iPhone si iPad

Breath of Light

  Breath of Light este un joc lansat in cursul zilelor trecute in App Store pentru iDevice-urile noastre si daca sunteti fanii jocurilor relaxante, ei bine s-ar putea sa gasiti in el aplicatia potrivita pentru cateva ore bune in care va puteti detasa de lumea care va inconjoara. Conform dezvoltatorilor sai, Breath of Light a fost gandit pentru a ne inconjura cu un soundtrack hipnotic produs de catre trupa Winterpark, el putrandu-ne intr-o lume virtuala ale caror elemente au fost special concepute pentru a ne ajuta sa ne calmam si sa avem parte de o experienta meditativa intensa in timpul utilizarii sale.

  Grafica jocului Breath of Light a fost inspirata din modernismul minimalist, ea continand si influentele Zen gardeon, Sumi Inks sau pe cele ale artei budiste indiene, astfel ca vom avea o combinatie de culturi ale caror traditii au avut intotdeauna menirea de a calma spiritul. Practic Breath of Light se doreste a fi un puzzle game care ar trebui sa va ajute sa va relaxati intens, el nefiind conceput pentru a necesita un invel de gandire intens in ideea de a ii rezolva toate provocarile, astfel ca, teoretic, ar trebui sa va faca palcare sa il folositi dupa instalarea in terminalele voastre.

Hold a quiet moment. Breath of Light is a meditative and beautiful puzzle game with a hypnotic soundtrack by Winterpark. Inspired by modern minimalism combined with a range of meditative art styles, from Zen Gardening to Sumi inks and Indian Buddhist art. Easy to use, flowing and set to a gorgeous and serene soundscape by Winterpark. Best played with headphones. Players guide energy by moving rocks around the mystic garden, setting them in place and watching the energy settle into its new flow.

Breath of Light este disponibil pentru DESCARCARE in format universal din App Store.