Escape from the Pyramid – un nou joc antrenant pentru iPhone si iPad (Video)

  Escape from the Pyramid este un joc lansat in cursul zilelor trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, el oferindu-ne posibilitatea de a participa intr-o aventura epica extrem de interesanta conceputa de catre dezvoltatori. In clipul video de mai sus aveti prezentata functionalitatea jocului de care vom beneficia din momentul instalarii titlului in terminalele noastre, el avand la baza povestea piramidelor egiptene si controlul asupra personajului care trebuie sa evadeze din ele.

  Conform dezvoltatorilor, jocul Escape from the Pyramid combina elemente ale titlurilor de tipul free runner si puzzle, astfel ca vom avea parte de o expreienta care ne va pune intuitia la incercare in ideea de a putea evada din piramidele extrem de complicate.

Carved hieroglyphs come to live! Escape from the Pyramid is a unique platformer developed with stunning visuals set in ancient Egypt. Mixing elements from free running, puzzle and platforms games, Escape is a challenging experience that will test your reflexes (and your patience!) as your try to find your way through labyrinthine and deadly maps. Simple mechanics but cleverly designed levels will make sure you stand on your toes whilst you navigate through 45 astonishing levels.

  In baza informatiilor furnizate pentru noi, jocul are un design unic, trei piramide distincte in care vom avea parte de intreaga actiune, nu mai putin de 45 de niveluri fiind prezente pe parcursul povestii titlului, fiecare dintre ele cu obiective separate. Pentru a evolua in joc va trebui sa depasim diverse capcane formate din serpi, scorpioni si diverse arme
care va pot ucide caracterul in doar cateva secunde, totul pentru a avea parte de o experienta de joc extrem de buna.

  • Unique design, modeled after ancient Egyptian hieroglyphs
  • Challenging gameplay, with cleverly designed puzzles and labyrinths
  • 3 distinct pyramids, each with a unique final boss
  • A total of 45 levels, each more challenging than the last
  • A plethora of enemies and traps: snakes, scorpions, spikes, saws, spiders, hidden spears, lava, and many more
  • Golden beetles for special achievements on every level: find hidden treasures, find all gems, complete a speed run.
  • Game Center Achievements

  Escape from the Pyramid este disponibil pentru DESCARCARE in format universal din App Store.