Super Mario 64 ruland pe iPhone 6 este un vis devenit realitate pentru multi fani Mario (Video)

  Super Mario 64 este unul dintre popularele jocuri din seria Mario lansate vreodata de catre compania Nintendo, iar in clipul video de mai sus puteti vedea o versiune a sa care a fost special conceputa pentru a fi compatibila cu terminalele iPhone ale companiei Apple. demonstratia facuta cu terminalul iPhone 6 in clipul video de mai sus ne prezinta un singur nivel al jocului Super Mario 64, el fiind creat in baza motorului grafic Unity, dezvoltatorul sau lansandu-l initial pentru a fi jucat intr-un browser, insa cu ajutorul catorva modificari a putut fi rulat pe iPhone.

  Nintendo a anuntat acum cateva saptamani de zile ca intentioneaza sa aduca pe terminalele iPhone o parte dintre popularele sale jocuri prezente pe platforma proprie, insa CEO-ul companiei a infirmat mai apoi faptul ca cele mai populare titluri vor fi portate pe iPhone sau iPad. Chiar daca e posibil ca o versiune portata a Super Mario 64 sa nu fie vreodata portata de catre Nintendo pe terminalele iPhone sau iPad, exista sansa ca un dezvoltator independent sa o faca intr-un moment sau altul pentru cei interesati.

The cool part about being a Unity project is that Unity is super portable, which is why you see so many developers using it these days. The same project used to make Mario run around in your browser window with a little help from James Fietcher from Mobot who converted it into an iPhone project and added basic virtual controls resulted in Super Mario 64 HD running on my iPhone 6.

  Daca sunteti interesati sa descarcati fisierele care va permit sa jucati acest nivel al Super Mario 64 intr-un browser din diverse platforme pentru PC-uri, ei bine in aceasta pagina veti gasi tot ceea ce aveti nevoie pentru a incepe.