Apple dubleaza capacitatea principalului centru de date al iCloud

  Pentru a sustine infrastructura iCloud, comapania Apple a creat o multitudine de centre de date in SUA si alte locatii de pe glob, iar recent ea a dublat dimensiunea celui din Reno, Navada, pentru a putea acoperi numarul mult mai mare de posesori de iDevice-uri care folosesc iCloud. In clipul video de mai sus aveti o inregistrare recenta a complexului construit de catre Apple in Nevada pentru a sustine infrastructura iCloud, dimensiunea sa dublandu-se in ultimele luni, Apple pregatind probabil si o serie de servicii noi pentru utilizatorii sai.

  Apple are nevoie de o infrastructura masiva pentru a sustine sutele de milioane de utilizatori care folosesc serviciile sale online bazate pe iCloud, astfel ca acest centru de date este doar unul dintre cele ale caror dimensiune urmeaza sa creasca pentru a sustine utilizatorii ce se bazeaza pe serviciile oferite prin intermediul sau. Totusi, daca in 2013, cand a construit acest centru de date, Apple a oferit detalii cu privire la spatiul ocupat si capacitatea locatiei, in 2015 compania americana a dublat dimensiunea fara a oferi vreun detaliu in legatura cu planurile sale.

2 COMENTARII

  1. Ii 99 euro cenți pe luna pentru 20 GB spațiu….. Vine 4,4 lei pe luna,alimentezi o data pe luna cu un litru de benzina sau motorina mai puțin și tot îți mai rămâne 1 leu :)))