Angajatii Apple vor proba online Apple Watch-uri din aur pentru clienti

Apple Watch Edition tratament special Apple Store

  Zilele trecute v-am spus ca Apple va oferi tratament preferential pentru clientii care vor cumpara Apple Watch Edition din magazinele sale, iar astazi aflam cateva detalii extrem de interesante in legatura cu modul in care urmeaza sa fie tratate aceste persoane de catre companie. Conform unor informatii furnizate in cursul serii trecute de catre angajati ai Apple Store, se pare ca Apple a gandit un sistem care le va permite clientilor Apple Watch Edition sa ceara unui angajat Apple sa probeze online un ceas din aur inainte de a vizita un magazin pentru achizitie.

  Se pare ca Apple intentioneaza sa creeze chat-uri in timp real intre angajati si clienti, cu primii proband un Apple Watch din aur la mana pentru a-i putea oferi clientului o idee in legatura cu modul in care va arata produsul la mana in cazul in care va fi achizitionat. Dupa cumpararea produsului, sau a Apple Watch Sport, ori din otel inoxidabil, utilizatorii vor putea folosi un sistem disponibil pe website-ul Apple pentru a-si configura ceasul si a-l sincroniza cu un terminal iPhone, totul fara a vizita in mod neaparat un magazin fizic al companiei.

  Avand in vedere numarul mic de unitati disponibile si graba de a vinde cat mai multe unitati, Apple nu va oferi acest sistem chiar din momentul lansarii pentru utilizatori, astfel ca el va fi disponibil abia la cateva saptamani dupa aparitia ceasului pe piata.