Iata primele imagini cu scena lansarii iMac recreata in filmul Steve Jobs

Apple imac stevejobs

  Filmul Steve Jobs produs de catre cei de la Universal a avut parte de atentia multor locuitori ai San Francisco pentru scena dedicata recrearii prezentarii primului iMac de catre compania Apple in anul 1998, iar in imaginile acestui articol puteti vedea cum a fost gandit totul. Atunci Steve Jobs, CEO interimar al Apple, a lansat iMac intr-o tentativa de a readuce Apple in atentia lumii intregi cu un produs al carui design a fost in totalitate controlat de catre Jony Ive, produsul avand parte de vanzari notabile in anii urmatori.

  In prima imagine puteti vedea o locatie amenajata special pentru a o reproduce pe cea in care a fost prezentat iMac-ul in 1998, iar mai jos puteti vedea multimea adunata pentru o scena filmata de catre producatorii filmului in afara locatiei. Cei de la Universal au organizat in repetate randuri auditii pentru diverse persoane interesate sa faca parte din film ca si actori suplimentari, iar in imaginea de mai jos aveti o buna parte dintre cei care s-au inghesuit acum o saptamana sa apara in pelicula Steve Jobs.

  Cei de la Universal au anuntat ca filmul va fi lansat in toamna acestui an, el fiind organizat in 3 mari scene a cate 30 de minute fiecare.

Apple imac stevejobs 1