Lansarea Apple Watch in Romania

Lansare Apple Watch Romania

  Lansarea Apple Watch in Romania nu a fost anuntata de catre compania Apple deoarece americanii au dificultati foarte mari in a obtine stocuri suficiente pentru a sustine lansarea initiala din cele 9 tari programate, insa asta nu inseamna ca noi nu vom avea produsul disponibil in tara noastra la scurt timp dupa 24 aprilie. V-am prezentat saptamana trecuta estimarea mea cu privire la pretul Apple Watch in Romania, iar acum vine timpul sa vorbim despre lansarea Apple Watch in tara noastra, dispozitivele urmand a fi disponibile la cel mult o saptamana dupa aparitia pe piata.

  Vorbesc aici desigur despre magazinele online care vor profita de lansarea Apple Watch pentru a aduce primele unitati in tara noastra la preturile estimate de catre mine in respectivul articol, insa daca veti fi interesati sa cumparati produsul mai repede, atunci cu siguranta veti gasi diverse persoane care vor avea anumite modele aduse in tara din diverse locatii in care produsul va fi vandut. Avand totusi in vedere faptul ca pentru lansarea Apple Watch vor fi vandute doar unitati rezervare sau comandate online, chiar si cei care vor aduce unitati in tara vor avea stocuri foarte reduse, astfel ca preturile initiale vor fi mari, mult prea mari fata de banii pe care ii merita produsul.

  In aceasta idee, lansarea Apple Watch in Romania va veni cu preturi mari, dar cu produse disponibile la fel de repede precum in cazul terminalelor iPhone, adica la 2 – 4 zile dupa lansare in cazul pietei negre si aproximativ o saptamana pentru diversele magazine online din Romania. In cazul lansarii oficiale a Apple Watch la resellerii autorizati de produse Apple, ei bine cred ca va trece minim o luna, o luna si jumatate de zile pana cand ei vor primi acordul Apple in vederea vanzarii, deci probabil prin luna iunie veti putea cumpara un Apple Watch la pretul stabilit de Apple.