Apple Watch – combinatiile de accesorii sunt imposibile, iata de ce

Apple Watch

  Daca sunteti interesat sa cumparati un Apple Watch de la Apple si aveati in plan sa faceti o precomanda din 10 aprilie sau sa faceti o rezervare pentru un Apple Store in 24 aprilie, ei bine am pentru voi o veste foarte proasta deoarece Apple nu va permite combinarea accesoriilor cu viitorul sau smartwatch. Mai exact, Apple va vinde initial doar combinatiile de Apple Watch-uri pe care le vedeti facute deja online, astfel ca nu veti putea cumpara un anumit model al Apple Watch cu o anumita bratara/catarama/curea in preajma lansarii, ci va trebui sa il cumparati cu cea standard prezentata.

  Apple va vinde la inceput doar colectiile Apple Watch create de catre designerii sai, urmand ca in perioada urmatoare sa permita combinarea din momentul cumpararii a Apple Watch cu diversele accesorii existente, iar acest lucru cu siguranta nu va multumi chiar atat de multe persoane. Apple a prezentat Apple Watch ca un produs care poate fi personalizat, insa stocurile extrem de reduse ale produsului par sa forteze compania americana sa limiteze optiunile de achizitie initiala in perioada lansarii, astfel ca persoanele interesate de produs vor putea cumpara doar ceea ce a gandit Apple si nu ceea ce gandesc ei.

  Chiar daca Apple Watch-ul va putea fi cumparat doar in formatul prezentat de Apple, compania va vinde totusi accesorii separate pe care le veti putea cumpara din ziua si utiliza cu ceasul, doar ca va trebui sa cheltuiti bani in plus si veti avea doua tipuri de curele/bratari/catarame pentru ceas.