Multify iti permite sa folosesti multiple aplicatii in acelasi ecran al iOS

multify

  Multify este un tweak lansat in cursul acestei seri pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza sistemul de operare iOS 8, el fiind conceput special pentru a ne permite sa folosim multiple aplicatii in acealsi ecran al dispozitivelor noastre, dupa cum puteti vedea deja si din imaginea de mai sus. Mai exact, tweak-ul modifica functionalitatea aplicatiilor din iDevice-uri astfel incat acestea sa fie redimensionate pentru a putea fi afisate in acelasi ecran pentru utilizare, sistemul permitandu-ne sa controlam mai rapid aplicatiile de care avem nevoie fara a fi nevoiti sa facem trecerea de la una la alta cu gesturi sau apasand pe butoane.

Compatible with iOS 8. Multify brings true side by side multitasking to iOS. Switch between apps instantly, or use multiple apps on your screen at the same time. Multiply your productivity with Multify! Supports iPad, iPhone, and iPod touch. Configure options from Settings.

  Multify are un buton dedicat care permite accesarea aplicatiilor pentru afisarea lor in acelasi ecran, el fiind vizibil in orice interfata prin efectuarea unui gest, tweak-ul avand si un meniu de setari dedicat prin care putem controla variata sa functionalitate in orice mod avem nevoie. Multify este disponibil pentru descarcare la pretul de 5 dolari din repo-ul BigBoss al Cydia.