iPad Pro – portul USB-C apare in imagini, iata unde va fi pozitionat

iPad Pro imagini carcasa

  iPad Pro va avea port USB-C si suport pentru mouse sau tastatura wireless, acest lucru fiind evidentiat de zvonuri aparute cu ceva vreme in urma, iar o serie de imagini noi par sa confirme acest lucru, ele dezvaluind pentru prima oara si pozitia pe care o va avea acest port pe viitoarea tableta a celor din Cupertino. Imaginile de mai sus au fost publicate de catre o sursa din China si ele dezvaluie faptul ca portul USB-C al iPad Pro urmeaza sa fie implementat de catre compania Apple in partea laterala stanga a tabletei, prin el putand fi conectate o varietate de cabluri sau chiar accesorii.

  Portul este similar in design celui Lightning folosit in toate iDevice-urile lansate in ultimii ani, iar carcasa este fabricata in baza unor schite preluate din cadrul companiei Apple, deci nu vorbim despre o componenta fabricata chiar de catre un partener al americanilor, insa chiar si asa, ea ar trebui sa prezinte destul de bine viitorul produs. Prin acest port USB-C am putea avea pentru iPad Pro parte de o multitudine de functii noi pentru conectarea de accesorii, conectarea la PC-uri, la televizoare sau chiar la smartphone-uri sau tablete, optiuni noi pentru incarcare fiind deasemenea disponibile multumita unei tehnologii atat de versatile.

  Separat de acest port USB-C, compania Apple pare sa faca si unele modificari pentru camera iPad Pro, aceasta avand un senzor pentru lumina si un microfon, jack-ul audio de 3.5mm fiind prezentat in apropierea unuia dintre grilajele dedicate difuzoarelor pe care tableta urmeaza sa le aiba in fiecare parte laterala sus/jos. iPad Pro urmeaza sa aiba un ecran de 12.9 inch a carui rezolutie deocamdata nu a fost dezvaluita si urmeaza sa fie lansata pe piata in toamna acestui an, cel mai probabil dupa ce iPhone 6S, iPhone 6S Plus si iPhone 6C vor fi prezentate oficial si lansate de catre compania Apple.