Lock Saver imbunatateste autonomia bateriei din iOS

Lock Saver

  Lock Saver este gandit pentru a imbunatati autonomia bateriei iDevice-urilor noastre intr-o perioada in care foarte multa lume se plange din cauza faptului ca Apple nu reuseste sa ofere o autonomie satisfacatoare pentru terminalele sale, el fiind un tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia. Folosind Lock Saver putem dezactiva o multitudine de functii care consuma multa energie a bateriei, dezactivarea lor facandu-se doar atunci cand terminalele noastre sunt blocate, totul in ideea de a economisi autonomia bateriei pentru o utilizare cat se poate de indelungata in orice conditii.

Disabling of power hungry features when you do not need them may increase your battery life. This application automaticaly does it for you when you lock/unlock your device. Go to Settings on your device and find “Lock Saver” you can configure what’s the best for you! Features:
Disable WiFi
Disable Bluetooth if no handsfree is connected
Disable GPS
Switch to 2G

  Folosind Lock Saver putem dezactiva Wi-Fi, Bluetooth(daca nu exista un handsfree conectat), GPS sau internetul mobil, fiecare dintre aceste functii avand optiuni de control din aplicatia Settings, deci puteti alege ca toate sau doar unele sa fie dezactivate in functie de nevoi. Lock Saver este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia la pretul de doi dolari.