Prima Pagina Apple iPhone 6C – ce schimbari pregateste Apple ?

iPhone 6C – ce schimbari pregateste Apple ?

iPhone 6C

  Aseara carcasa iPhone 6C a aparut in primele imagini si in baza ei ne putem da seama ca Apple dezvolta acest nou model al iPhone in vederea lansarii pe piata in toamna acestui an, insa oare ce schimbari majore va contine el pentru a atrage interesul utilizatorilor din lumea intreaga in vederea achizitiei? Din tot ceea ce am aflat pana acum, iPhone 6C nu va aduce noutati majore pe partea de design, aspectul urmand a ramane in cea mai mare parte neschimbat, implementarea unui dual flash LED si a unor noi grilaje pentru microfon sau difuzor urmand a fi singurele schimbari serioase.

  Intern iPhone 6C va avea un chip A8 din iPhone 6, NFC pentru plati mobile prin Apple Pay, Touch ID si poate o camera mai buna, deci nimic radical, ecranul de 4 inch urmand a fi pastrat pentru a continua sa atraga acei clienti care nu sunt interesati de o crestere a dimensiunilor terminalului pe care il folosesc. Acum daca va intrebati ce rost are lansarea iPhone 6C, ei bine daca informatiile privind pretul de 400 – 500 de dolari se vor adeveri, atunci utilitatea terminalului va fi de a atrage clienti in pietele aflate in curs de dezvoltare, acolo Apple neavand o prezenta chiar atat de semnificativa.

  Separat de acestea exista si dorinta de a le oferi multor utilizatori, in principal femeilor, posibilitatea de a cumpara un iPhone viu colorat, iar batranul iPhone 5C deja are probleme in a face fata iOS 8 si desi iOS 9 va fi centrat pe imbunatatirea performantelor, este totusi nevoie si de o imbunatatire a hardware-ului. iPhone 6C nu va fi “wow”, nu va fi un terminal care sa atraga priviri, ci doar o actualizare pentru un model existent, asa ca nu va asteptati la altceva de la el, cel putin nu in baza informatiilor aparute pana acum.

 • Fc Valiza EPO Poarta Alba

  Imediat apare Georgica sa ne spuna ca plasticul Samsugi e mai bun ca plasticul Apple. Are mai multi ghz si megapixeli.

 • EuGeorge

  =)) mooor
  De plasticul asta dc nu comentezi si nu te iei @Appleforever?:))) asta e bun acum nu?:)) e premium =))

  Cat de penibil e sa tot cauti scuze la orice produs Apple :))

 • catalin

  Poate sa fie si din hartie , daca e Apple inseamna ca e calitate 😉 pisamas pe samsung s6 care se blocheaza ca toate celelalte samsunguri …

 • EuGeorge

  Asa e :)) clar asa e :)) daca are marul pe spate e clar premium si de calitate :)) e un plastic cu valoare asta :)))

 • simi

  Așa e poate sa facă samsung si din aur tot un soft de cacat va rula :((

 • merlin

  Coite, daca tot vrei premium ca sa te lauzi la “gagici” ia-ti fratele meu Vertu, daca tot esti smecher (daca esti smecher…). Daca iti permiti Vertu (nou, de la ei de pe site esti mare bastan, te pup unde vrei tu, daca nu iti permiti, du-te si cerseste ca sa iti iei unul).

  Sau alta idee, cumpara niste actiuni la Apple, o sa aibe grija sa faca pipilica pe tine cum fac pe noi cu produsele pe care le scot si noul sistem de operare care de la an la an e absolut acelasi cu “imbunatatiri” de viteza si alte rahaturi!