Samsung Galaxy S6 Edge – cat de rezistent este si o caracteristica surpriza (Video)

  Zilele trecute v-am prezentat un test de rezistenta pentru Samsung Galaxy S6 Edge in care terminalul coreenilor s-a descurcat cu mult peste asteptari si multi au ramas cu o impresie buna in legatura cu el, insa astazi vine randul unui adevarat test facut in conditiile in care majoritatea smartphone-urilor sunt stricate. Mai exact, de aceasta data Samsung Galaxy S6 Edge va face cunostinta cu asfaltul si Gorilla Glass 4 nu se va dovedi a fi chiar atat de rezistent in fata unei caderi de la peste 1 metru inaltime pe o suprafata atat de dura, iar in clipul video de mai sus veti vedea exact cum arata totul.

  Ca sa fiu sincer, este complet normal ca un smartphone sa nu supravietuiasca intact dupa o cadere de la peste 1 metru pe asfalt, daca el are un panou de sticla care ii acopera intreaga parte frontala, iar in cazul Samsung Galaxy S6 Edge curbura panoului a cedat prima dupa contact, dar acest lucru era de asteptat. Practic acum vedem ca rezultatul primului test nu are relevanta in conditiile in care majoritatea utilizatorilor isi scapa dispozitivele din mana in timp ce le folosesc pe strada si nu acasa, astfel ca in aceste conditii Samsung Galaxy S6 Edge nu este in vreun fel superior competitorilor de pe piata.

  Separat de testul de rezistenta avem si un test in care este verificat Samsung Galaxy S6 Edge pentru a se vedea in ce conditii rezista el contactului cu apa si dupa cum puteti vedea, plasare asa in apa nu afecteaza functionalitatea generala, asta daca nu uitati sa il mai scoateti de acolo. Per total Samsung Galaxy S6 Edge nu este mai rezistent decat alte smartphone-uri de pe piata si rezistenta la apa il mentine in aceeasi categorie cu alte terminale Galaxy produse de catre cei de la Samsung.

8 COMENTARII

  1. Rezista foarte bine la cazaturi pe ciment,chiar prea bine tinand cont ca are si fata si spatele din sticla.
    Cat despre rezistenta la apa,este mai mult decat ok in cazul in care vreodata se intampla sa-ti cada accidental telefonul in apa. Iphone 6 nu rezista nici macar 1 minut sub apa si se stinge.

  2. Da dar la testul “blocare-lag” samsungul toata viata lui o sa se blocheze indiferent ca or sa aiba pe ele si 10 nuclee la provesor si 10 gb de rami , Iphone este singurul telefon in lume care nu se blocheaza 😉