Samsung Galaxy S6 Edge supravietuieste primului test de rezistenta (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=_r5BFHDnCTs

  Samsung Galaxy S6 Edge este singurul smartphone lansat in 2015 care are ecranul curbat in ambele parti laterale ale sale, iar la o prima vedere ati putea crede ca el este extrem de fragil avand in vedere constructia, insa clipul video de mai sus demonstreaza contrariul. In clip veti vedea un Samsung Galaxy S6 Edge aruncat la podea de multiple ori, terminalul supravietuind testului si raspunzand normal la comenzi, semn ca Samsung a reusit sa creeze un dispozitiv suficient de solid pentru a functiona in cazul in care accidental il veti scapa din mana.

  Din pacate testul nu este facut pe ciment sau o suprafata mult mai dura pentru a vedea cat de bine rezista panoul de protectie al ecranului Samsung Galaxy S6 Edge in fata unui impact cu un asemenea tip de material, insa probabil rezultatul in acest caz nu va fi cu mult diferit fata de cel intalnit in cazul vechilor terminale Samsung. Chiar si asa, simplul fapt ca Samsung Galaxy S6 Edge rezista in fata unui impact precum cel de mai sus avand un ecran curbat spre ambele margini este surprinzator, deci viitorii sai detinatori vor putea sta linistiti pentru ca in casa exista sanse foarte mici sa-i sparga in vreun fel panoul de protectie al ecranului.

  Avand in vedere informatiile dezvaluite de clipul video de mai sus, in acest articol veti afla daca Samsung Galaxy S6 Edge se indoaie.

13 COMENTARII