Samsung Galaxy S6 inregistreaza vanzari duble fata de Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S6 aplicatii

  Samsung Galaxy S6 este un smartphone extrem de atractiv pentru utilizatorii din intreaga lume, iar daca acum cateva saptamani am aflat ca operatorii de telefonie mobila au comandat un numar foarte mare de unitati de la Samsung, ei bine iata ca acum aflam informatii suplimentare. Conform unor surse din interiorul companiei Samsung, noul Samsung Galaxy S6 ar fi inregistrat comenzi duble fata de Samsung Galaxy S5 de la operatorii de telefonie mobila din anumite tari, acestia asteptandu-se sa vanda mai multe unitati decat in cazul vechiului terminal produs de coreeni.

  Pentru ca vorbim despre comenzi facute de catre operatori si nu de catre comenzi efective facute de catre clienti, nimeni nu stie cate unitati ale Samsung Galaxy S6 se vor vinde in final catre utilizatorii din lumea intreaga, cei de la Samsung ascunzand intotdeauna cifrele reale de vanzari. In ciuda interesul foarte mare, aparent, pentru Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, e putin probabil ca terminalele sa depaseasca 10 milioane de unitati vandute in weekend-ul lansarii, precum in cazul iPhone 6 si iPhone 6 Plus, anul trecut cifra fiind atinsa la cateva saptamani dupa lansarea Samsung Galaxy S5.

34 COMENTARII

  1. Normal. Dupa atatea plasticuri oribile acum au si ei saracii in sfarsit ocazia sa puna mana pe o clona premium.

  2. Am avut okazia sa vad si eu S6 edge la o reprezentanta Samsung… Nu pot sa va spun decat ca va avea succesul pe care la avut 5S cand a aparut… S-ar parea ca anul acesta cel mai frumos telefon va fi S6 Edge

  3. @srb,@iTu,uite,vedeti? exact despre asta vorbeam :)) de oameni care au impresia ca daca si-au cumparat Iphone sunt priviti ca si cum ar fi mari bogati :))

    Vezi ca si Z3 e facut tot din sticla si cu margini rotunde,si are marginile rotunde inainte de Iphone 6 :)) si sa nu uitam de Samsung Ativ din 2012,cu care seamana Iphone 6 extrem de mult :))

    Cauta scuze in continuate fanboy :)))

  4. Nu va avea succesul lui iPhone pentru ca nu este aceeasi masinarie de marketing in spate si se stie ca Samsung nu face nimic cum trebuie de capul lor.

  5. Prietene nu stiu ce Z3 ai vazut tu din plastic cauciucat dar te inseli, ca de obicei unii vb aiurea fara sa fi tinut telefonul pe care il critica 1 min in mana, lasati basmele!

  6. Aici iti dau dreptate, Apple mizeaza pe marketing, Samsung merge pe hardware si design nou in fiecare an…Apple de 3 ani vinde acelasi hardware!

  7. Mihai mizează pe hardware și tot degeaba :)) Apple are același de 3 ani zici tu ( păcat ca procesorul e altul în fiecare an) si totuși întrece mereu Samsung. Dacă merge bine de ce sa îl schimbi într-adevăr acum e nevoie de un upgrade la hardware și la Apple dar nu unul foarte mare pe când Samsung baga la oameni pe gat 100 de specificații și degeaba.
    Iar cei care zic de nush ce z3 ca are margini rotunde uitați-vă la iph 2g sau chiar la iPod.

  8. Asta e baieti: aveti 5-6 luni sa va bucurati de noul Galacsi, pentru la toamna va asteapta doua vesti rele:
    Apare iPhone 6s care va face uitata trompeta voastra. Asta e prima veste rea.
    In cateva luni de zile vor aparea defectele ascunse ale clonei (obisnuitul lag, blocari, etc.) iar voi nu veti mai putea scoate bateria, asa cum faceati pana acum de cateva ori pe saptamana.
    Dar exista si o veste buna: Galacsi 6 se va ieftini. Da. Pe olx.
    ” Schimb Galacsi 6 cu iPhone 6. Ofer diferenta”

  9. Mai ai lag la apel? am vazut ca inca te plangi de el prin comentarii.
    La fel tine bateria si dupa update?tot de 2 ori pe zi reincarci telefonul?
    Se mai blocheaza Iphone-ul cand vrei sa raspunzi la telefon?

    Hai,ca de obicei,mergi pe burta :)) numai raspunde cand stii ca asta e adevarul:)) te faci ca nu vezi :)) minte-te singur :))

    Penibil !!!! :))

  10. @Poarta Alba Balamuc , mergi si testeaza Galaxy S6 apoi sa vorbesti , eu am testat acest super smartphone si pot sa-ti spun ca nu exista motiv sa vinzi acest device peste 5 luni in conditiile in care arata demential iar tehnologiile folosite sunt de ultima generatie .
    iPhone-ul 6 e doar o vechitura stabila si bine optimizata in fata Galaxy-ului S6 , atunci cand vei testa S6 vei intelege ce spun eu acum .

  11. Eu consider ca hdw din iPhone este mult mai valoros decât cel de la alții pentru ca are research de milioane de coco în spate. O intrebare exemplu: Care procesor dual core proiectat de altii duce un os de ultima generație flawless? Și extra: nexus 6 și iPhone folosesc senzori de la Sony construiți după design proprietar google respectiv apple. Concluzia: iPhone are cea mai buna camera, nexus este după, pe locul următor, iar Sony… As fi curios, poate voi știți deja, cum se mișcă un procesor asemănător celui din iphone designed by Samsung sau alții.

  12. @BogdanTam si altii, voi vorbiti serios? Adica samsung nu are research si piese valoroase in telefoanele pe care le comercializeaza? Eu cred ca pana nu pui mana pe un 6edge nu ai cum sa-ti faci o idee despre cat de mult este in spate apple fata de samsung, la mai toate capitolele. Reiterez faptul ca pana acum vreo 2 luni nu puteam sa-mi imaginez ca apple face produse mai proaste decat samsung, crede-ma, mi-am schimbat parerea total, asta e realitatea, nu am cum sa ma mint la nesfarsit. Ma bufneste si rasul cand ii vad pe astia cum posteaza fanboy(z) despre apple, asa eram si eu. Respect pt zaoane pt articolele diversificate.

  13. Astea sunt argumente de om inteligent? Iti raspund eu: “lag-ul la apel” nu exista, este o problema inventata, majoritatea nu il resimte. Bateria? Ti-as pune screen-shot cu utilizare de 22 de ore si repaus de peste 3 zile, dar la nivelul la care esti nu ai crede. “Blocatul la raspuns” nu l-am mai intalnit de la iPhone 5 w/JB care era pe ios 8 si aveam vreo 10 tweak-uri instalate (arata-mi tu un tel de la samsung din 2012 cu lollipop, rootat si cu mod-uri care forteaza os-ul sa functioneze altfel decat stie, care functioneaza flawless). Penibil e ala? Thing again.

  14. Lagul la apel nu exista? :))) l-am vazut personal pe 2 Iphone 5s :)) S-au plans zeci de utilizatori in comentarii si zici tu ca este o problema inventata?
    Usage 22 de ore cu 3 reincarcari sau cum? Pe 6+ scoti un usage de 11-12 ore maxim spune 15 ore, dar tu deja spui povesti(deja in 2 propozitii ai zis 2 minciuni)
    Zaone prezenta problema cu blocatul ecranului pe un Iphone 6+ si au aparut si alti utilizatori in comentarii care s-au plans de problema.
    Nici sa minti nu stii :))
    Pe-ni-bil!!!

  15. Stii ca urma studilor de piata din 2014, dintre toate companiile astea Apple este cea care investește cel mai putin in cercetare. Samsung sau Google investeste de 10 ori mai mult,si nu vorbesc din amintiri , vorbesc din studii de piata dovedite 😉 tu vorbesti din presupuneri si din ce crezi tu ca se intampla.

  16. Ce am avut de spus am spus, sunt inconjurat de oameni cu iphone si stiu ce vorbesc. Si da am 6 Plus si da am scos usage-ul ala. Restul (chiar) e cancan.

  17. Ca sa fie clar, s-ar putea sa fii rau (sau prost) intentionat, dar amandoi stim ca Apple are un singur telefon in protofoliu, asta la comparatia cu Samsung. Google investeste in research ce priveste domenii mult mai largi, mi se pare si normal sa fie cap de lista. Nu faci decat sa eviti realitatea si asta e nasol pentru tine.

  18. Apple are un singur telefon in portofoliu,dar nu este singurul lor produs. Tu nu intelegi ca nici nu apare in top 15 la investitii in cercetare,pt ca nu investeste in cercetare,doar cumpara companii mai mici sau produse gata facute.
    In baza caror argumente vorbesti? in baza faptului ca asa crezi tu ca se intampla? Nu Google este in cap de lista,nici Samsung. PAna si Amazon apare in top in investitii in cercetare.

  19. @bogdantam, nu ai cum sa nu incarci ip6 de cel putin 2 ori pe zi, are soramea ip6 si am ras de ea la greu, cara bateria aia externa in poseta si tot timpul o vad ca isi tine tel in priza. Evident ca daca iti iei tel pe post de mobila, in standby poti sa scoti si 6 zile, dar daca il iei sa te folosesti de el, nu te tine o zi( pe pamant unde ziua are 24 de ore), poate pe jupiter( unde ziua are aproximativ 10 ore).

  20. Imi arati niste tabele unde Volkswagen e cap de lista si discutam de research pe hdw si sw de telefoane mobile? Bun asa…

  21. Vorbim de research pe hdw si sw,atunci ce cauta acolo companii care dezvolta hdw si sw?
    Apple are cea mai mare rezerva monetara din lume,este compania care a avut cel mai mare profit din lume,este cea mai valoroasa companie din lume,dc nu se afla in top? in 2013 apare si Nokia in top,in 2014 avem Amazon,Microsoft,Intel? astia ce produc? astia desii produc mai putini bani decat Apple dc apar in top?
    Stiu ce vorbesc,tu doar presupui ca asa se intampla,dar povestea e alta. Touch Id ai impresia ca l-a inventat Apple? doar a cumparat o firma mai mica care le producea si hop top.Apple doar deseneaza pe hartie cer brevet de inventie si dupa asteapta sa scoata altii tehnologia pe piata ca sa poata sa o cumpere.

  22. din lista ta scot asa (companii care se bat cu Apple in domeniul R&D): prima e Samsung, care face research inclusiv pentru masini de spalat, frigidere, TV, etc; a doua e Intel care face research pentru o gama mult mai larga de procesoare fata de Apple; Microsoft, cel mai raspandit OS din sistemul solar si pe langa asta de 20 de ori mai multe telefoane pe piata; Google – corect, stim unde investeste; IBM, Cisco, Amazon nici o treaba majora cu apple.

  23. Si care e problema? Eu zic asa: un procesor dual desenat de apple – A8, produs de samsung; si un procesor octa gandit de Samsung, produs de Samsung. Ambele puse in produsul final 6, respectiv S5. Care sunt rezultatele din benchmarkuri si din every-day usage? Explica-mi-le te rog.