Prima Pagina Samsung Galaxy S6 Samsung Galaxy S6 – comenzi record de 20 de milioane de unitati

Samsung Galaxy S6 – comenzi record de 20 de milioane de unitati

precomanda Samsung Galaxy S6

  Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge se anunta a fi doua terminale extrem de importante, iar asta deoarece Samsung a primit comenzi pentru nu mai putin de 20 de milioane de unitati pentru lansare. Vorbim despre productia de terminale Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge pregatita in vederea lansarii si nu despre comenzi facute de catre utilizatori pentru cele doua terminale. Cei de la Samsung pregatesc o lansare simultana in foarte multe tari de pe glob, astfel ca operatorii de telefonie mobila au comandat 20 de milioane de unitati, asta fara ca utilizatorii lor sa fi plasat atat de multe precomenzi prin ei.

  Samsung se asteapta ca Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge sa doboare vechile recorduri de vanzari pentru propriile smartphone-uri, dar asta nu inseamna ca realitatea le va da dreptate. Multi prezinta actiunea Samsung drept o tentativa de a acoperi o cerere enorma pentru cele doua terminale, insa nimeni nu stie sigur daca atat de multe terminale se vor vinde sau nu. Este extrem de putin probabil ca Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge sa inregistreze atat de multe comenzi pe glob avand in vedere preturile mari, dar poate vor reusi a adune macar jumatate din cele 5 milioane de vanzari inregistrate de iPhone 6 si iPhone 6 Plus in toamna.

  Din romania puteti precomanda Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge din aceasta pagina.

 • marian_24

  Bravo, merita!

 • KlaudiNhO

  Cand vreodata i sa vanda galbejitii astia 20 mil …. intrun an … poate

 • Apple4Ever

  La vara fi va plin de anunturi pe olx, gen:
  ” Schimb Samsugi 6 cu iPhone 6. Ofer diferenta.”
  “Schimb Zamzung 6 cu iPhone 5s”

 • EuGeorge

  Momentan e plin olx-ul de vand Iphone 6,vand Iphone 6 :)))

 • EuGeorge

  Mai vedem… Dar pana atunci OLX o sa fie plin de anunturi: “Schimb iPhone 6 cu GS6 plus diferenta” sau “Schimb iPhone 6/6+ cu GS6 edge plus diferenta uriasa”.

 • apple01tm

  Galbejitii fac lucruri bune, eu folosesc iPhone 6 din motive personale (eMail), dar nu pot spune decat ca androidul nu mai este ce a fost precum nici apple nu mai este ce a fost, ios merge in jos, android merge in sus, lumea care nu are ochelari de cal vede lucrul asta, am avut Sony si mi se pare mult peste toate androidele, inclusiv peste iPhone, daca imbunatatesc treaba cu eMail, la push ma refer, trec din nou pe android (Sony) fara dar si poate…

 • 1mihai

  @apple01tm subscriu la cele spuse de tine!

  Am fost utilizator de iphone 4 ani, tel de firma am un iphone 4s dar in noiembrie am trecut pe xperia z3 si iti pot spune ca sunt fff incantat de acest telefon, iphone 7 trb sa aduca schimbari majore pt a renunta la android. Anul acesta m-am decis sa incerc si samsung 6 edge.

  Peace!

 • marianr

  Nu ma mai intorc la Samsung sau la android!

 • Bob Saccamani

  Asa e @EuGeorge. O sa se vanda la greu, pentru ca e chiar o schimbare samsung, personal..consider ca Edge, la cum arata si ce specs uri are…va fi greu de detronat, chiar si de viitorul iPhone 6S. Care cred ca va iesi cu acelasi design..deci va trebui sa exceleze la camera.

 • unu

  Cred ca Edge va inregistra vanzari record. Nu exista niciun motiv pentru a crede ca vanzarile vor fi slabe. Prin Edge, Samsung ofera ceea ce ofera Apple prin iPhone:materiale de calitate, experienta premium, un sistem de operare ireprosabil. Mai mult, S6 si Edge ofera “caracteristici” superioare iPhone-ului (de genul: camera mai performanta, un aspect “wow”, incarcare wireless, sistem de plati mai extins decat Apple Pay, etc) In prezent, iPhone nu ofera nimic in plus. Mai mult, prin pretul practicat, Samsung inscrie Edge in categoria produselor premium, de lux. Cei cu bani ar putea dori sa se afiseze cu un Edge decat cu un iPhone 6.
  Depinde ce va face Apple cu iPhone, dar ar trebui sa vina direct cu iPhone 7! Un design schimbat, minim 2 GB RAM, ecrane AMOLED, si mai ales un pret mai mic. Ar rupe piata iar, si ar da uitarii Edge. Dar daca vine cu iPhone 6S, care va fi “cu 15 grame mai mic decat i6” sau “cu 4% mai subtire decat i5S” sau “de x ori mai rapid decat iPhone 3GS”… aleluia.

 • EuGeorge

  @Zaone,rezolva problema asta de kkt,iti tot zic de ea si vad ca te faci ca nu o vezi cum fac si fanii Apple ca nu vad problemele la Iphone…ti-am zis si pe e-mail,ti-am trimis printscreen-uri,ti-am tot zis in comentarii,ce dracu trebuie sa mai fac ca sa intelegi odata?
  Nu am postat eu asa,a postat altcineva care nu s-a uitat cand a scris comentariu ca era numele pe care eu il folosesc si probabil si adresa de email.
  Chiar e bataie de joc deja,vrei sa-ti fac o lista cu adresele de email obtinute pe calea asta?

 • mircea

  Ma astept ca samsung sa rupa piata anul asta, si o sa vedeti ca asta este un an important pt industrie, cand mentalitatile vechi se vor schimba si lumea va migra catre android. O chestie beton la android e ca poti face plati si prin abonament orange in google play, nu e nevoie de card. Ma astept ca domnia apple sa se stinga incepand cu anul asta, iar lumea sa vada cu adevarat ca isi bat joc de utilizatori si fani (rip steve), cred ca se intoarce in mormant jobs din cauza lu tim.

 • Pingback: Samsung Galaxy S6 inregistreaza vanzari duble fata de Samsung Galaxy S5 | iDevice.ro()

 • Pingback: Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge inregistreaza vanzari mai slabe decat se astepta | iDevice.ro()