Prima Pagina Apple iOS 8 continua sa convinga noi utilizatori

iOS 8 continua sa convinga noi utilizatori

iOS 8 rata adoptie

  iOS 8 a fost lansat in luna septembrie a acestui an de catre compania Apple si a avut parte de un start dificil din cauza numeroaselor probleme generate pentru utilizatori, dar si din cauza faptului ca instalarea sa necesi ca utilizatorii sa aiba cativa GB de spatiu de stocare in terminale. In ciuda startului greu, la peste 6 luni din momentul lansarii oficiale, iOS 8 este deja instalat in 78% dintre iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga, iOS 7 ramanand instalat in 20% dintre ele, restul versiunilor ale iOS in doar 2%.

  Apple a rezolvat in iOS 8.1.x problema spatiului enorm necesar pentru instalarea actualizarilor OTA ale iOS-ului si probabil pentru multi acest lucru a contat atat de mult incat i-a convins sa instaleze iOS 8 in propriile terminale pentru a beneficia de functiile sale. Separat avem si vanzarile puternice de iDevice-uri din lumea intreaga care au “ingrosat” serios randurile posesorilor de iDevice-uri, iar acest lucru se reflecta in numarul total de terminale care au instalata cea mai recenta versiune a sistemului de operare, rata de adoptie urmand a creste in continuare in viitor.

 • A.S.C™

  Nu ios 8 convinge utilizatori, ci aplicatiile te obliga sa treci la un ios mai nou.

 • alexandru

  Poate in septembrie anul trecut, nu anul asta!

 • EuGeorge

  In aia 2% este si un Iphone 4S pe care il am prin casa cu Ios 6. Merge ca in prima zi. Nu am nici cel mai mic motiv sa-i fac update.

 • Mihai

  @EuGeorge stiu ce zici. iPhone 5 iOS 6.1.4

 • daniTM

  Are dreptate A.S.C. In ce a zis. Nu as fi facut update la un i5 niciodata de la 7… Anumite aplicatii te obliga. Ba chiar am intampinat o alta problema, nu am putut face un ID apple nou pana nu am facut update la 8

 • se7en

  Si eu am un 4s cu ios 6…. Ce sa zic..merge inpecabil

 • logOfff

  inca am ios7 pe 4s al meu. Nu ma grabesc sa il schimb.