HTC ONE M9 vs iPhone 6 – testul de rezistenta cu rezultat extrem de surprinzator (Video)

  HTC ONE M9 va fi lansat saptamana aceasta in Romania si daca erati interesati sa vedeti cat de bine rezista el in fata “torturii” unor drop test-uri in comparatie cu iPhone 6, ei bine clipul video de mai sus ar trebui sa va lamureasca in totalitate, mai ales prin rezultatul sau surprinzator. HTC ONE M9 are o carcasa de aluminiu foarte fragila care se zgarie si se indoaie pe parcursul testarilor, insa per total panoul sau frontal rezista mult mai bine decat cel al iPhone 6 chiar si in cazul unei “scapari” accidentale din mana de la nivelul capului.

  Ca sa fiu sincer, este surprinzator ca ecranul HTC ONE M9 nu se crapa cand este scapat din mana pe asfalt, desi iPhone 6 nu scapa chiar atat de usor in cazul unei asemenea cazaturi, iar aici avem o foarte mare diferenta intre cele doua smartphone-uri high-end. HTC ONE M9 are un panou frontal Gorilla Glass 4 care se pare ca isi face treaba extrem de bine si protejeaza ecranul chiar si in cazul unor accidente de acest gen, iar aceasta protectie este extrem de importanta pentru foarte multe persoane.

  Acestea fiind puse, HTC ONE M9 este mult mai rezistent decat iPhone 6 in cazul scaparilor accidentale din mana pe suprafete dure si daca veti avea la un moment dat de ales intre cele doua terminale, ar fi bine sa luati si acest aspect serios in considerare.

11 COMENTARII

  1. Ma intreb care e meritul HTC ca au implementat un ecran GG 4?
    Care va fi meritul Apple cand va face acelasi lucru la toamna?
    Bravo celor de la Corning, atat.