Apple Watch 2 concept te va face sa-ti doreste smartwatch-ul Apple

Apple Watch 2 concept

  Apple Watch va fi disponibil pentru precomanda din 10 aprilie in magazinele Apple online sau fizice, iar din 24 aprilie el urmeaza sa fie livrat catre utilizatorii care l-au comandat, altii urmand a putea testa produsul in magazine inaintea achizitiei. Desi produsul abia urmeaza sa fie lansat pe piata, unii sustin ca Apple Watch 2 va fi disponibil la sfarsitul acestui an, iar unii s-au gandit sa ne prezinte posibilele schimbari pe care compania Apple le-ar putea oferi pentru utilizatorii sai impreuna cu noul produs.

  Dupa cum veti vedea in imagini, vorbim in principal despre noi accesorii si unele schimbari ale design-ului, insa deocamdata nu se cunosc si eventuale imbunatatiri ale hardware-ului.

Apple Watch 2 concept 1

Apple Watch 2 concept 2

Apple Watch 2 concept 3

Apple Watch 2 concept 4

Apple Watch 2 concept 5

Apple Watch 2 concept 6

Apple Watch 2 concept 7

Apple Watch 2 concept 8

Apple Watch 2 concept 9

Apple Watch 2 concept 10

Articolul precedentIata cum va revolutiona Apple camera iPhone
Articolul următorOS X Yosemite 10.10.3 beta build 14D130a a fost lansat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.