Apple Watch 2 este pregatit pentru lansare in 2015

Apple Watch 2

  Cu peste o luna de zile inainte ca Apple Watch sa fie oficial lansat pe piata, zvonuri noi din Asia dezvaluie faptul ca Apple Watch 2 ar fi deja in proces de dezvoltare in cadrul Apple in vederea unei lansari ce ar putea avea loc in cursul acestui an. Conform analistilor, Apple Watch 2 ar putea functiona independent de un terminal iPhone si ar putea avea propriile sisteme de comunicatii, deci teoretic ar putea permite oricui sa vorbeasca la telefon fara a ca un iPhone sa-i fie in preajma.

  Mai mult decat atat, ceasul ar urma sa stocheze toate aplicatiile in propriul mediu de stocare si sa aiba hardware suficient de potent pentru a le rula singur, deci probabil un chip A6 sau A7. In ceea ce priveste ecranul, Apple ar intentiona sa foloseasca un ecran OLED produs exclusiv de catre cei de la Samsung, insa acest lucru pare putin probabil din moment ce Apple cauta din ce in ce mai mult sa se distanteze de traditionalul sau partener fabricant de componente pentru iDevice-uri.

We got more confirmation of the likelihood of a 2.0 version of the Watch to be launched later this year that will not require iPhone tethering for full connectivity and, we think will also be the first Apple device w/OLED screen, supplied by Samsung. On iPhone, we expect Apple to stick w/in-cell for now given its sunk costs into the technology, but we also see Samsung selling OLED for iPhone, but this is still likely a few years out.

  Aceeasi analisti aduc din nou in discutie faptul ca Apple are probleme foarte mari in a fabrica Apple Watch impreuna cu partenerul sau Quanta, Foxconn fiind chemata in ajutor cu 3000 de angajati ce vor fi transferati intr-o fabrica a Quanta. In aceasta idee, Apple ar urma sa obtina un stoc initial de 3 milioane de Apple Watch-uri pentru lansarea din 24 aprilie, urmand ca inca 3 milioane de unitati sa fie fabricate pana in luna iunie de catre partenerii sai.

  Ca sa fiu complet sincer, este foarte usor de crezut ca Apple Watch 2 este in proces de dezvoltare in cadrul Apple si ca el va fi lansat in cursul anului 2016 si nu 2015, Apple neavand ceva de castigat din grabirea aducerii sale pe piata. In ceea ce priveste problemele de productie, ele sunt perfect normale si denota faptul ca Apple impune standarde de fabricatie extrem de stricte pentru produsele sale.