Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 si o noua comparatie a camerelor

Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 comparatie detaliata

  Samsung Galaxy S6 si iPhone 6 au fost comparate in multiple randuri in ceea ce priveste design-ul sau camerele, iar daca inca nu ati fost 100% convinsi in legatura cu ceea ce pot face dispozitivele pe partea de inregistrare foto, ei bine astazi aveti o noua comparatie detaliata pentru dispozitive. In imaginile de mai jos veti vedea cat de bine inregistreaza Samsung Galaxy S6 si iPhone 6 poze in diverse conditii, astfel ca va veti putea face o idee in legatura cu diferentele de care veti avea parte in cazul in care veti dori sa renuntati la iPhone 6 in favoarea produsului Samsung.

  Voi care terminal considerati ca face poze mai bune ?

Samsung Galaxy (prima) S6 vs iPhone 6 (a doua) – comparatia camerelor

imagine Samsung Galaxy S6

imagine iPhone 6

imagine Samsung Galaxy S6 1

imagine iPhone 6 1

imagine Samsung Galaxy S6 1

imagine iPhone 6 2

imagine Samsung Galaxy S6 3

imagine iPhone 6 3

imagine Samsung Galaxy S6 4

imagine iPhone 6 4

imagine Samsung Galaxy S6 5

imagine iPhone 6 5

imagine Samsung Galaxy S6 6

imagine iPhone 6 6

4 COMENTARII

  1. […]   Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au fost anuntate de catre Samsung fara detalii cu privire la preturi, iar dupa aflarea lor anumite persoane au ramas extrem de uimite sa afle ca terminalele coreenilor costa mult mai mult decat iPhone 6 in majoritatea tarilor de pe glob, asa ca astazi avem o listare de preturi pentru cele mai importante piete. In imaginea de mai sus puteti vedea preturile iPhone 6, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge si HTC ONE M9 in SUA, Marea Britanie, Germania, Franta, Italia, Rusia, Brazilia, Japonia, China si Australia, iar “regele” este Samsung Galaxy S6 Edge in absolut toate cazurile multumita ecranului sau curbat. […]

  2. pe samsung se vad mult mai bine pozele, exceptand poza cu cartile! Observ ca claritatea lipsesete la iphone si aici se vad cei 8mpx ai camerei.