iPhone 6S Plus si functia exclusiva ce va fi implementata de Apple!

iPhone 6S Plus Force Touch

  iPhone 6S Plus este versiunea cu ecran de 5.5 inch a iPhone 6S, el fiind pregatit pentru lansare in toamna acestui an, design-ul urmand a ramane neschimbat fata de iPhone 6 Plus, dar asta numai la exterior, deoarece in interior compania Apple pregateste o multitudine de schimbari. Una dintre ele este implementarea sistemului Force Touch al Apple Watch in terminalul iPhone 6S Plus, zvonul privind tranzitia sistemului aparand acum cateva luni de zile, insa avand in centrul iPhone 6S si nu “fratele” sau mai mare, despre care auzim abia acum.

  Force Touch a migrat de la Apple Watch la MacBook Pro si noul MacBook 12 inch, iar acum iPhone 6S Plus ar urma sa beneficieze in exclusivitate de catre functie, asta deoarece iPhone 6S ar urma sa fie trecut cu vederea de catre compania Apple. Informatia vine de la parteneri asiatici ai companiei Apple si nu ar trebui sa surprinda pe cineva, deoarece Apple a implementat anul trecut un stabilizator optic de imagine doar in iPhone 6 Plus, iar anul viitor iPhone 6S Plus va beneficia de o noua caracteristica exclusiva, sistemul Force Touch.

Force Touch exclusiv

MacBook 12 inch force touch

  Pentru ca vorbim despre implementarea Force Touch pe un ecran de 5.5 inch, compania Apple va fi nevoita sa plateasca de pana la 2.5 ori mai multi bani decat in cazul Apple Watch pe componenta care il controleaza, dar acest lucru era usor de ghicit de catre oricine. Apple plateste intre 4 si 5 dolari pe componenta in baza caruia functioneaza sistemul Force Touch pe Apple Watch, iar in cazul iPhone 6S Plus pretul componente ar urma sa creasca la 13 – 14 dolari, un premium suficient de mare pentru caracteristica.

  Pentru cei dintre voi care nu stiu acest lucru, sistemul Force Touch este practic un feedback tactil pentru atingeri, el permitand controlarea unor functii ale sistemelor de operare prin apasari puternice sau simple atingeri, el fiind capabil sa faca distinctia dintre acest tip de presiune. Pentru Apple Watch el a fost implementat in ideea de a permite interactiunea in diverse moduri cu ceasul si controlarea anumitor functii in lipsa unor butoane dedicate, asa ca va fi interesant de vazut ce va oferi el pentru iPhone 6S Plus.

4 COMENTARII

  1. Nicio sansa sa fie doar in iPhone 6s plus si nu si in iphone 6s. Fragmentarea pt dezvoltatorilor de apps ar fi aka android